360 Otočná 10x Zväčšovacie Jasné LED Osvetlené make-up Zrkadlo Nastaviteľné Pružné, Ohybné Gooseneck na Stenu Kúpeľňa Zrkadlo

€10.30


360 Otočná 10x Zväčšovacie Jasné LED Osvetlené make-up Zrkadlo Nastaviteľné Pružné, Ohybné Gooseneck na Stenu Kúpeľňa Zrkadlo -11.5 palcový Nastaviteľné Pružné, Ohybné Gooseneck , nemusíte liezť na márnosť, aby si zblízka do zrkadla,môžete postaviť v prednej časti márnosť a upraviť výšku cez gooseneck nájsť tie perfektné pozorovacie uhly každý čas! Účel 10X zrkadlo je prispieť k prehĺbeniu a vidieť viac detailov, a tento druh zrkadlá dobre fungujú, len keď sa dostanete blízko k tomu. Odporúčaná vzdialenosť pri použití zrkadlo: ≤ 3~4 Palca. -360° rotácia zamykanie s prísavkou poskytuje bezpečné uchytenie; plne nastaviteľné na akúkoľvek požadovanú pozíciu. Poznámka: Toto je len 10X jednej strane zrkadla, nie dvojité bočné zrkadlo. -Prirodzené denné svetlo Led, ktoré bude trvať až 50 000 hodín a poskytuje prirodzené svetlo stretnete počas celého dňa. Vhodný pre všetky vekové kategórie. Nie je potrebné príliš silné zväčšenie? môžete si vybrať 7x zrkadlo pre lepšie make-up. -Výkonný 10X zväčšenie s 14 jasné LED svetlá umožňuje zamerať sa na špecifickú časť tváre - ideálne pre make-up aplikácie a presné tweezing.Skvelé pre tých, ktorí majú zlý zrak, alebo sa chcete sústrediť na každý póry bez skreslenia!

Štítky: iluminacao led kúpeľňa, flexibilné make-up zrkadlo, roztomilý make-up zrkadlo, kefa rake, barra led slim, podlahový stojan monitora, led loghts kúpeľňa, 5x make-up zrkadlo, 15x make-up zrkadlo, držiak reproduktora.


( 0 Hodnotenie )

Počet