10pcs / kraft box pizza box 3-vrstvová vlnitá darčeka fotoalbum námestie balenie box podporu vlastná veľkosť / vytlačiť logo

€17.48


Vlastné logo plnenie štandard

Obal poplatok + 30 USD (tlač poplatok) = suma platby Poznámka: Toto je citát z 1 farba jednoduché logo pre hodváb sieťotlač procesu, z ktorých 30 AMERICKÝCH dolárov (tlač poplatok) je pevne stanovená a neobmedzuje počet potlač kartónov.(Vlastné logo, prosím, nie objednávku bez súhlasu služieb zákazníkom.) Je lepšie mať AI alebo CDR dizajn návrh pre tlačené logo. Ak nie, môžeme dizajn je pre vás, ale detaily môžu byť rôzne.

Vlastná veľkosť

100ks/boxy, môže byť prispôsobený veľkosti, je potrebné, aby poskytla konkrétne dĺžka x šírka x výška, zároveň podpora na prispôsobenie rôznych obalov, krabíc, zdarma korektúry (poštovné vyžaduje), obráťte sa na zákaznícky servis pre cenovú ponuku.

Štítky: foto boxy darček, box na pizzu, stredné magnetické darčekovej krabičke, miniatúrne kartón, tvár peniaze, box na uskladnenie zeleniny, custome box balenie, mužov, darčeky box, taška pizza, darčeková krabička sociálne.


( 0 Hodnotenie )

Počet