14pcs bieliace Prúžky Odstrániť Zlé Škvrny Kokosový Olej na Bielenie Zubov Uhlie Pásy zuby dokonalý úsmev dyhy

€10.85


Odporúča predávajúcim

14pcs bieliace Prúžky Odstrániť Zlé Škvrny Kokosový Olej na Bielenie Zubov Uhlie Pásy zuby dokonalý úsmev dyhy

IVISMILE uhlie bieliace prúžky sú tenké, flexibilné pásy, ktoré sú potiahnuté zubného gélu. Navrhnutý tak, aby zodpovedali tvaru vašich zubov, fungujú tak udržať zuby bieliace gél na mieste proti vašich zubov, odstránenie škvŕn pod smalt povrchu. To použiť rovnaké, účinné bielenie prísadou zubných lekárov použitie. Dodať zubov potrebujete tam, kde ho potrebujete pre svetlejšie, belší úsmev!

Peroxid zadarmo pásy výťah a odstránenie škvŕn bez spôsobenia akejkoľvek citlivosť zubov alebo ďasien, takže aj keď máte citlivé zuby, pásy bude bezbolestné. Na rozdiel od iných bieliace pásiky, ktoré majú nepríjemný po chuti, IVISMILE Bieliace Prúžky necháva vás s mätový, čerstvé úst.

Vybrať Najlepšie Zuby Whitener

· Odstránenie hlboko zakorenené škvrny odhaľovať belší úsmev.

· Získať viditeľne belšie zuby do 14 dní.

· Byť istejší s belší úsmev.

· Predchádzať vybudovanie nových škvrny objavia.

· Belšie zuby bez spôsobenia akejkoľvek citlivosť.

· Klinicky preukázané, priemerne 3 odtiene belšie do 14 dní.

Hlavné Zložky :

Kokosový Uhlím,Kokosový Olej, Mäta Pieporná, Polyvinylpyrrolidone.

bieliace zubné Multi-funkcia nabíjania 35% Carbamide Peroxid Gél 2ml/ - 4 ml LED Modrý Laser 35%Peroxid CP

Bielenie zubov Vysoká Pevnosť LED Modrý Laser 35%CP Peroxidu, Bieliace Zubné Systém Ústny Gél Sada na Bielenie Zubov VYBRALI PRE VÁS O NÁS CIMEYOUS Silu a sebavedomie, SHOPING TIPY CIMEYOUS PLATBA v Súčasnosti môžete platiť pomocou Boleto, Visa, MasterCard, QlWl, Western Union, debetná karta Maestro, WebMoney a bankový prevod. Viac možností platby budú k dispozícii na www.tantra-egypt.sk v budúcnosti. ZÁSIELKY, 1)Budeme posielať položky do 3 pracovných dní akonáhle sa vaša platba je dokončená. (Sviatkov sa môže predĺžiť) 2)AlI náš tovar bude dodaný kupujúcemu na adresu, ktorá ponúkané kupujúcich, prosíme o potvrdenie vašej adrese pred platby. 3) Ak ste získali tento ks + ste si objednali, do 24 hodín, prečítajte si prosím starostlivo.Ak sa vám nedostal do prepravnej čas alebo ďalšie otázky, obráťte sa na Nás bez váhania. Logistické metódy je nasledovný: Spôsob Dopravy Kuriérom prepravnej Čas Expresná Doprava DBL Express O 3-10 dní EMS Doprava Štandardná Doprava

(pre objednávky nad 5) AE_Premium O 16-45 dní www.tantra-egypt.sk Štandardné Registrované Ait e-Mail O 16-35 dní EMS O 15-25 dní dodania dodania O 30-59 dní ZEMI DOPRAVA MORA DODANIE LETECKEJ prepravy VRÁTI 1) Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac Ako 7 dní, je consideredused a MY VÁM NIE je PROBLÉM SI AREFUND ALEBO VÝMENU . Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. 2) AlI vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, Konkrétny dôvod pre návrat, andyour nové sledovacie číslo. 3) vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA , po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými Súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk. ALEBO môžete Vybrať, či sa majú náhradu. 4) Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt nie je, ako inzeroval. FARBA NESÚLAD 100% aktuálnych fotografií. Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody , Prosím, v druhu prednosť. PÄŤ HVIEZDIČKOVÝ spätnú VÄZBU Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Nechajte nám spätnú väzbu a 5 hviezdičiek ak ste satisfiedwith naše Ltems a služieb.

KONTAKTUJTE NÁS, Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, pocit, prosím, kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom. Tip: Vzhľadom na časový rozdiel, nemôžete získať nás odpoveď v prvom času, prosím, uistite sa, že počkať trochu kým

Štítky: okamžité úsmev zuby, bieliace zubné, oxid prášok zub, dokonalý úsmev dyha, úsmev zuby, lanbena, bielenie zubov, prášok, hrebeň bielych zubov lišty, tvár pižmo, zuby dyha, pre úsmev.


( 1 Hodnotenie )

Počet