Non-kontakt Hladina Kvapaliny Senzor Prepínač Normálne Otvoriť / Bežne v Blízkosti Relé Výstup Prepnúť Regulátor XKC-Y28-NC / XKC-Y28-Č 24V

€4.81


Non-kontakt Hladina Kvapaliny Senzor Prepínač Normálne Otvoriť / Bežne v Blízkosti Relé Výstup Prepnúť Regulátor XKC-Y28-NC / XKC-Y28-Č 24V

Popis:

Inteligentný non-kontakt hladina kvapaliny senzor (ďalej len " hladina kvapaliny senzor) prijme pokročilé technológie spracovania signálov a vysokorýchlostné spracovanie signálu čip, ktorý prerazí vplyv nádoba s hrúbkou steny a uvedomí si, pravda, non-kontakt hladina kvapaliny v uzavretej nádobe. Kontakt detekcie. Hladina kvapaliny snímač (sonda) je nainštalovaný na hornej a dolnej strany na vonkajšiu stenu kontajnera, aby sa merajú (vysoké a nízke hladiny kvapaliny úrovni), a nekovové nádoby nemusí byť otvorené, a inštalácia je jednoduchá a nemá vplyv výroby. To môže zistiť úroveň rôzne toxické látky, silné kyseliny, silné lúhy a rôzne kvapaliny v vysokotlakové hermeticky uzavretých nádobách. Hladina kvapaliny senzor nemá žiadne špeciálne požiadavky na materiál, kvapalné médium a nádoby, a môže byť široko používaný.

XKC-Y28-NO/NC produkty sú špeciálne vyvinuté pre nekovové rúry (vonkajší priemer potrubia D≥11 MM) alebo ploché kontajneri kvapaliny úroveň detekcie. Táto séria hladina kvapaliny senzory má dve signálu výstupné rozhrania, ktoré sú relé normálne otvorený výstup a relé normálne zatvorené výstup;

Normálne otvoriť výstupné rozhranie-Model: XKC-Y28-Č (5V), (12V), (24V)

Normálne zatvorené výstupné rozhranie -Model: XKC-Y28-NC (5V), (12V), (24V)

Funkcia:

XCK-Y26-NO/NC senzor, vhodné pre nekovové rúry (vonkajší priemer potrubia D≥11 MM) alebo ploché nádoby bez priameho kontaktu s tekutinami, nebude skorodované tým, silné kyseliny a lúhy a iné žieravé kvapaliny, a nebudú ovplyvnené rozsahu alebo iných nečistôt podstatný vplyv.

Inteligentný hladina kvapaliny referencia úprava a hladina kvapaliny funkcia pamäte, hladina kvapaliny stav režim zobrazenia, môže si uvedomiť, multi-point série spojenie.

Zisťovanie je presné a stabilné, a varu vody úrovni môžu byť detekované.

Čistý elektronickými obvodmi štruktúra, non-mechanické pracovný režim, stabilný výkon a dlhú životnosť.

Vysoká stabilita, vysoká citlivosť, silné anti-interferencie schopnosti, zadarmo z externého elektromagnetického rušenia, špeciálne ošetrenie pre napájanie frekvencia rušenie a bežný režim rušenie, aby boli kompatibilné so všetkými 5V, 12V, 24V napájacie adaptéry na trhu.

Silný kompatibility, prenikajú rôzne nekovové nádoby rúrky, ako napr. plast, sklo, keramika a iné kontajnery, snímanie hrúbka stien rúry až 20 mm; vhodné pre hladina kvapaliny rôznych zakrivené, arc, valcové nádoby alebo potrubia Detekcie.

Napätie môže byť zvolený (5V, 12V, 24V), vhodný pre pripojenie rôznych okruhov a produkt aplikácie.

Pracovná teória:

Inteligentný non-kontakt hladina kvapaliny senzor používa na snímanie kapacita vody na zistenie prítomnosti kvapaliny. Ak nie je kvapalina v blízkosti senzor, senzor má určité statická kapacita na zem kvôli distribuuje kapacitu na senzor. Keď hladina kvapaliny pomaly stúpa a blíži sa k snímač, parazitné kapacity kvapaliny bude napojená na tento statické kapacitu, takže kapacita hodnota snímača väčšie, a zmenil kapacita signál je potom vstup na kontrolu IC pre konverziu signálu. Kapacita je prevedený do zmena určitý elektrický signál, a potom určitý algoritmus sa používa na detekciu a posúdiť stupeň tejto zmeny. Ak chcete zmeniť prekročí určitú hranicu, má sa za to, že hladina kvapaliny dosiahol snímací bod.

Parameter:

Položka

Špecifikácia

Model

XKC-Y28-NC

XKC-Y28-Č.

Vstupné Napätie(Vin)

5V, 12V, 24V

5V, 12V, 24V

Metóda Výstup

Bežne V Blízkosti

Bežne Otvorené

Spotreba Prúdu

13mA

Výstupný Prúd

DC 24V/2A

Čas Odozvy

500mS

Prevádzková Teplota

-5 -105 ℃

Citlivosť

Vonkajší Priemer D(mm)

Zmysel trubice hrúbka L(mm)

D≥100

20 ± 3

100>D≥80

15 ± 2

80>D≥60

12 ± 1.5

60>D≥40

7 ± 1.0

40>D≥30

5 ± 1.0

30>D≥20

3 ± 1.0

20>D≥10

1.5 ± 0.5

Priemer Potrubia Rozsah

≥11 mm

Hladina Vody Chyba

±1,5 mm

Vlhkosť

5% -100%

Dĺžka kábla

500MM(±10 MM)

Drôt definícia

Brown(Napájanie +), Žltá(Výstupného Signálu)

Modrá(Power -), Čierna(COM Terminálu)

Materiál

ABS

Nepremokavé

IP65

certifikácia

CE

ROHS

Pomocou podmienka:

Normálne meranie pri dynamickej viskozity je menej ako 10mPaS. 10mPaS

Poznámka: Ako sa teplota zvyšuje, viskozita klesá, a väčšina vysokou viskozitou kvapaliny sú viac ovplyvnené teplotou. Preto venujte pozornosť účinkom je teplota kvapaliny pri meraní viskózne kvapaliny.

Inštalácia a zapojenie:

Veľkosť:

Package Zahrnuté:

1 * Hladina Kvapaliny Senzor Prepínač

Štítky: Snímač Prepínač, bezkontaktný snímač, 30pro, npn senzor, Kontrolná Úroveň, relé, dirtbike páky, magnet jazýčkový spínač, plavákový spínač, snímač úrovne vody.


( 1 Hodnotenie )

Počet