VOGVIGO Vodného Čerpadla regulácia Tlaku Prepnúť Nastaviteľné Dvojité Jar Páky Posilňovacie Čerpadlo Tlakový Spínač Nové

€8.16


Vodné Čerpadlo Kontroly Tlaku Prepnúť Nastaviteľné Dvojité Jar Páky Posilňovacie Čerpadlo

Bezpečné a účinné - nepremokavé prepínač znesie vysoké teploty, ktoré dokáže efektívne zabrániť prechodu z vyhorenia a deforming, čo môže spôsobiť, že čerpadlo k vyhoreniu a spôsobiť skrat. Prepínače, znižujú bezpečnostné riziká.

Zadarmo úprava - Tam sú 2 pramene v prepnúť regulátor, ktoré sa dajú prispôsobiť podľa potreby. Môžete použiť aj čerpadlo tlakový spínač na nastavenie tlaku prah.

High-kvalitné materiály - voda prepínanie je vyrobené z vysoko-kvalitných materiálov, ktoré má silnú pevnosť a trvanlivosť.Výkon tejto vodné čerpadlo tlak spínača je veľmi dobrá.

Vysoká kvalita - prepínač má stabilnú a spoľahlivú kvalitu a dlhú životnosť. Vyhnite sa častým začínajúce firmy, ako často, ako je to možné.

Stabilný výkon - vzhľad pozinkovaná pozinkovaná oceľ môže účinne zabrániť hrdze a korózii železných častí. Výrobok má nízku spotrebu energie a stabilný výkon.

Vodné Čerpadlo Spínača Vodné Čerpadlo Tlak Spínača Vodné Čerpadlo Náhradné Diely

"

Popis:

Hmotnosť: 320g

Veľkosť balenia: 10*10*5 cm

Materiál: Zliatiny, plasty

Farba: ako na obrázku

Package:

Ovládací spínač * 1

1.Vzhľadom na iný monitor , obraz, farbu, možno majú trochu odlišné od skutočných farieb .

2.Prosím, láskavo dajte niektoré merania chybu ručnými opatrenie . Vďaka

Štítky: kontakt dvere, nastaviteľný tlak micro switch, tlakové spínače, pneumatický spínač ventil, tlakový spínač osvetlenia, pressur spínač vody, automatické čerpanie vody regulátor, kfr 1, návrat jari prepínač, ninebot z10.


( 2 Hodnotenie )

Počet