TWS Bluetooth Headset Hot Predaj Bass Stereo Hifi Bezdrôtová Earpods pre Jogging s Nabíjanie Box

€15.05


Podpora Dropshipping / Veľkoobchod

■ Najlepší zákaznícky servis. ■ Doprava zadarmo, do väčšiny krajín. ■ Poskytovať najlepšie ceny a najlepší produkt ■ Bez cenovky alebo faktúry v balení

TWS Bluetooth Headset Hot Predaj Bass Stereo Hifi Bezdrôtová Earpods pre Jogging s Nabíjanie Box

Prevádzka Popis

1.Mať slúchadlá z nabíjanie prípade. Slúchadlá sa automaticky tumon a pár vtip navzájom. Po red & blue led dvoch slúchadiel flash 2-3 sekundy, slúchadlá riadka párovanie bol úspešne pridaný : pravej strane slúchadiel riadku "pravý kanál" a ľavej strane sú slúchadlá riadku "eft kanál" , to znamená, že dve slúchadlá párovanie successully. 2.Tum na Bluetooth na vašom hlavné zariadenie, a vyhľadávania pre"F9*, kliknite na položku Bluetooth name"F9" slúchadlá bude kontaktovať so zariadeniami sccessfully zároveň pravej strane slúchadlá zobrazí výzva, "pripojené". 3.Prepínanie skladieb : kliknite dvakrát hlavné slúchadlá (R) -- ďalšiu skladbu, kliknite dvakrát menšie slúchadlá (L)- - - predchádzajúca skladba 4. Hlasitosť +/-: kliknite na tlačidlo trikrát pravej strane - - hlasitosť +, kliknite na položku trikrát ľavej strane -- objem -

5. Telefonovanie: Kliknite na tlačidlo po pravej strane - answerhang až volá Stlačte na 3 sekundy pravej strane odmietnuť volania 6. Wake up Sir: stlačte na 2 sekundy pravej strane alebo ľavej strane, kým počuť výzvu, zobuďte sa Siri 7. Turm off a stop použitie : nasaďte si slúchadlá späť na plnenie prípade,slúchadlá bude odpojený so zariadeniami automaticky alebo stlačením 3-5 sekúnd slúchadlá červená led na potom slúchadlo vypnúť. 8. Spojenie poznámka: ak je mobilný telefón pripojený s F9 pred , nabudúce F9 bude súvisí s týmto mobilným telefónom automaticky, ak F9 súvislosti s viac než 2 ks rôzne mobilné telefóny , to nebude auto connect.

Párovanie

Používanie ako mono slúchadlá, Stlačte a podržte Multi-funkčné klávesy pre 5s, alebo počkať, 15s, až kým červené a modré LED osvetlenie bliká alternatívne ; Zapnúť bluetooth vo vašom mobile deviceand uistite sa, že je v hľadaní režime; Nájsť a kliknite na "F9" Všimnite si,: (L) strane slúchadlá sa nemôže spojiť s (R) strane slúchadlá a mobilný telefón súčasne; Ak sa vyskytne problém s párovanie, vypnite obe slúchadlá. Potom stlačte obe tlačidlá súčasne a podržte na 10 sekúnd. Keď vidíte, modrá farba led-červená a modrá led flash -červené led-led vypnite potom dve slúchadlá re-párové úspešne. Nájsť"F9" na zariadení, odstráňte ju a výskumu "F9" kliknite na položku a potom pripojený úspešne.

FAQ

1. Nedá zapnúť/vypnúť slúchadlá automaticky. Kvôli slabej batérie, prosím, poplatok obe dve slúchadlá. 2. Žiadne objem po spárovaní. Z dôvodu nesprávne párovanie, prosím, opravy slúchadiel. 3. Volanie funkcie, ok, ale červená led vždy zapnúť. Kvôli slabej batérie, prosím, poplatok 4 slúchadlá. Slúchadlo má echo. Pretože hlasitosť príliš veľké alebo hluk, rušenie,prosím, upraviť hlasitosť, alebo zmeniť tichom prostredí. 5. S hlukom na volanie Pretože veľké životné prostredie hlukom alebo dlhé vzdialenosti medzi slúchadlá a zariadenia, zmeňte prosím, tiché prostredie, alebo dať slúchadlá v blízkosti zo zariadenia. 6. Hlasitosť je príliš malá Pretože nemal nosiť správne, prosím nastavte slúchadlá poloha.

Štítky: okno vlaku, b10 bezdrôtové, silikónové earpods pro, android opierky hlavy, earpods bluetooth, hifi, airpod, earpod bezdrôtové, xiao earpods 2, airpood, earpod.


( 0 Hodnotenie )

Počet