3D Tlačiarne ABS Vlákna 1 kg Tolerancia 0,02 mm Žiadne Bubliny netoxického Plastu pre FDM 3D Tlačiarne SL-300 Tlač Pero

€8.26


Oznámenie

1.Ovplyvnené faktormi, ako sú svetlo, filter, umiestnenie a uhol, atď., tam môže byť mierne farebný rozdiel medzi obrázkami a skutočný výrobok. 2.Najnovšie dávku produkty, ktoré prichádzajú v zámorské sklady sú všetky neutrálnom balení (Bez SUNLU logo). Staré a nové balenie budú odoslané náhodne.

ABS Vlákna

ABS vlákna vynikajúci vplyv silu, oderu výkon, chemickú odolnosť a dyeability. To sa môže ľahko pohybovať podporných materiálov. Kompatibilné tlačiarne musí mať vykurovacieho zariadenia, môžete vytlačiť modely majú prísne požiadavky na silu a potrebné procesu, ako sú: Farbenie, leštenie, galvanické pokovovanie,ect. Dobré pre Tlač malé časti, ect. 100% bez bublina 3d tlačiarne materiál.

Parameter

Priemer: 1.75 mm Tolerancia: +/-0.02 mm rýchlosť Tlače: 50-100mm/s Odporučiť tlač Teplota: 220-240℃ Platformu teplota: 80-120℃ Čistá hmotnosť: 1 kg cievka s Hrubá hmotnosť: 1,3 kg Dĺžka:1.75 mm(1 kg)=400 metrov

Poznámka:

O zahraničných skladových zásob, máme SUNLU značky box balenie a netrual balenie, ak je nevyhnutne potrebné , aby sme sa podľa našich zásob ak chcete odoslať položku v náhodné.

Odhadovaný Čas Doručenia

* Zahraničných sklad o 3-7days; * Čína zásielky o 18-35 dní, Ak si kúpite do 10 rožkov, pošleme vám rýchle dodanie.

DOPRAVA

* Môžete skontrolovať všetky sledovacie číslo zásielky prostredníctvom tejto webovej stránke:https://www.17track.net/zh-cn,alebo len tak nechať správu na nás,potom budeme kontrolovať sledovacie číslo pre vás. * Budeme loď vašej objednávky v 1-4 bussiness dní,a poskytnúť sledovacie číslo, akonáhle je to možné.

KONTAKTUJTE NÁS

* Ak nechcete dostávať tovar v predpokladanom čase,alebo sú tam nejaké problémy s tovarom,prosím, neváhajte kontaktovať nás,vrátime vám alebo vás poslať tovar agian zadarmo. * Máme továreň,čo znamená, že budeme aj naďalej ponúkať zvýhodnené ceny a vysokú kvalitu výrobkov,a budeme poskytovať predpredajný a popredajný servis, takže sa nemusíte obávať, všetky po-predajný problémy.

Štítky: šélachom 3d tlač, 3d tlačiarne príslušenstvo profil, 3d tlač tlačiareň, elegoo živice, vlákna chko, živica flashforge, posilnené abs vlákna, 3d muž tričko, 3d ceruzka, vlákna.


( 3 Hodnotenie )

Počet