Živica Ľudskú Tvár Mozgu Bookends Vintage Knihy Zátka Nastaviteľné Police Stojan Na Knihy Home Office Dekorácie Na Stôl Organizátor

€38.86


Popis Produktu

★【Dizajn] vyzýva Pomocou geometrických kriviek na sculpt hrdinských portrét. Zlaté časť odráža textúra kovu a je veľmi krásna. Výzdobe svojej izby a zároveň chráni vašu lásku knihy.

★【Špecifikácie] vyzýva veľkosť produktu je 23*22*15 cm/9.05*8.66*5.90 v, s použitím high-kvalitné a silné živice materiálu. Odnímateľný dizajn umožňuje nastaviť knihy voľne.

★【Darček] vyzýva Ako nádherné remeselné knihy stáť, je veľmi vhodné dať do priateľov alebo vedúci, dajte im pocit, že vaše dobré estetické a starostlivosť.

Oznámenie & Poštovné

*Foto farby sa môže mierne líšiť od skutočného produktu

*Vzhľadom na farebný displej rôznych monitory.

*Prosím, aby 1-2cm chyba kvôli ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

O dopravu

1. Tovar bude dodaný v priebehu 1-3 pracovných dní po tom, čo sme overenie vašej platby.

2. Povedzte mi, prosím, vašu aktuálnu adresu po vašu platbu ; v opačnom prípade budeme loď vašej položku založenú na vašu adresu v objednávke.

3.Práve sme podporu Čína Príspevok Registrované Air Mail a Epacket prepravu spôsobom. A Čína Príspevok Bude asi 2-4 týždne do Ázie a Západnej Európy, 3-6 týždňov do iných regiónov. Epacket stačí len asi 2-3 týždne v Ázii, Európe, Severnej Amerike a v Rakúsku.

4. Niekedy by byť dlhšie, pretože zlé počasie, strata času v colné odbavenie. Tak prosím, trpezlivo čakať, keď nechcete prijímať položky na čas. Ak nechcete prijímať položky do 45 dní, prosím, kontaktujte nás, a potom I vám pomôže sledovať.

O spätnú väzbu

1 . Sme vždy ponúknuť najnižšie ceny za najlepší tovar a služby. Vaša odozva je veľmi dôležité, aby nás, prosím trvať niekoľko sekúnd, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu (5 hviezdičiek) ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby.

2. Prosím, kontaktujte nás pred vykonaním 3 hviezdy alebo 1-2 hviezdy spätnú väzbu. Budeme robiť naše úsilie riešiť problémy a nechajte si šťastný nakupovanie náladu tu. Ďakujem.

Pripomienka

1. Ruský zákazníkov, uveďte, prosím, meno a priezvisko (tri slová v angličtine.

2. Zákazníci zo Saudskej Arábie, Spojených Arabských Emirátoch, Libanon, Kuvajt, Omán, Ghana, Katar a iné, uveďte, prosím, P. O. Box adresu.

3. Užite si poštovné v našom obchode .

Štítky: pga2311, skrinka dreva, regál malý, book reader, organizátor pre knihy a kancelárske potreby, kniha stojan, kniha shelv, 360 regál, bookend kovov, kniha podporu.


( 0 Hodnotenie )

Počet