Kovové Nordic Rose Gold Bookends Knihy Časopis Držiteľ Súbor Dokumentu Rack Notebbook Stojan Stolový Organizér Office Príslušenstvo

€13.47


Popis Produktu

★Nádherné Nordic štýl časopis rack. ★Vynikajúce zváracie procesy a kovový lesk, ktorý je vhodný pre umiestnenie dokumenty alebo tlač na rôzne príležitosti. To je tiež skvelý darček pre ľudí chuti.

Oznámenie & Pripomienky

*Foto farby sa môže mierne líšiť od skutočného produktu *Vzhľadom na farebný displej rôznych monitory. *Prosím, aby 1-2cm chyba kvôli ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku. 1,ak ste ruskej kupujúceho,Prosím, vyplňte právo príjemcu, Úplný názov(tri časti)do objednávky ,Predtým, keď ste na mieste, ktoré objednávke,ak nie je pošta vráti späť vášho balíka. 2,VŠETKY Tovary, ktoré sú k dispozícii,po ktorú ste zaplatili,zvyčajne sme si dať vaše sledovacie číslo 1-2 pracovných dní a poslala svoj pozemok v priebehu 2-4 pracovných dní,Po package vyslať,to nemôže kontroly podľa nás,je vysoko závislá na medzinárodnú dopravu ,úprimne dúfam, že sa vám môže porozumieť a trpezlivo čakať ,ak máte nejaké odkladu,budeme sa snažiť v našich silách pomôcť budete si dajte nám vedieť.

Štítky: súbor kabinetu, časopis časopis rack, kniha shelv, offic tabuľka, dokument, kniha čínsky, els knihy, náramok rosegold, čierny plastový zásobník, kniha podporu.


( 1 Hodnotenie )

Počet