Červené Šaty Ples 2020 Nové Žien Formálnej Strany Noc Vestidos De Noite Elegantné Špagety Popruhy Večerné Šaty Dlhé Abendhttpder

€65.84


Vitajte na Lorya Láska Obchod

Zobraziť Produkt

Zákazku

Existuje viac štýlov na výber, môžete kliknúť na obrázok, ktorý chcete vybrať ten, ktorý sa vám páči

Zásielky Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Vrátenie Máme jednoduché vrátenie a výmena proces! Môžete vrátiť tejto položky v plnej výške (okrem prepravné poplatky). A. Výrobok musí byť unworn a len sa snažil na nosenie a veľkosti. ŽIADNA Náhrada : Nosené, Parfumované alebo Zmenené šatami. B. Položka musí byť vrátení(znamená uplatňovať a začal návrat)do 7 dní od prijatia objednávky.To je kupujúci " zodpovednosť zaplatiť vrátenie alebo výmena poštovné. ŽIADNA Náhrada : Viac ako 7 Dní stále nie je vrátený. C. Pri vás, aby návrat, prosím, uveďte poznámku s menom, adresou a číslom objednávky,stručné vysvetlenie dôvodov, pre návrat.

O nás

My sme sa špecializuje na dizajn a výrobu špičkových svadobné šaty,ktoré poskytujú OEM výroby na číslo svetoznámeho svadobné značky spoločnosti,vrátane svadobné šaty,večerné šaty,ples šaty,koktejlové šaty,párty šaty a rôzne svadobné šaty. Mohli by sme, aby šaty podľa obrázkov prišiel od vás vítame maloobchod a veľkoobchod. 100% Ručne Vyrábané Šaty. Prispôsobené služby a Rush poradí sú k dispozícii.

Štítky: šaty žena, k prom šaty, svadbu večerné šaty dlhé luxusné 2020, malé plášte, tin šaty, šaty quinceanera, black serene hill, st šaty 2020, nevesta dekor, lo večerné šaty.


( 2 Hodnotenie )

Počet