2020 Riadok Kvetinové Šaty Ples Milú, Červená Perla Korálkové Prírodné Pás Vestidos Largos De Fiesta Elegante Formálne Dlhé

€81.05


iLoveWedding 2020 Riadok Prom Šaty Milú, Červená Perla Korálkové Prírodné Pás V estidos Largos De Fiesta Elegante Formálne Dlho Prom Šaty

Ak chcete zákazku , prosím ponúkajú merania napríklad nasledovné výstavy: A. Poprsie: _______palec/cm B. Pás: _______palec/cm C. Boky: _______palec/cm D. Duté podlahy: _______palec/cm F. Výška : _______palec/cm

Uvedomujeme si, že to je ťažké kúpiť šaty cez internet,a naozaj sa snažíme, aby ste boli spokojní s nákupom. Tak si prečítajte nižšie vrátenie opatrne, odmietame vrátiť tovar bez problémy s kvalitou.

1). Obráťte sa na nás s 3 dní (72 hodín) od prijatia položky, prosím, uveďte problém z prijatých tovarov a dôvod pre návrat.

2).Položky musí byť vrátený v jej pôvodnom stave bez známok opotrebovanie, poškodenie alebo pachov.

3).Návrat poštovné bude kupujúceho responsiablity. To je kupujúceho responsiablity zaplatiť za prepravu poplatok za zaslanie späť a exchange.

4).Len problémy kvality alebo veľkosti chybu, budeme akceptovať vrátenie.

Vážený zákazník, pls poznámka nižšie:

Odpoveď :Veľkosť: Položky opatrenia strane, mohlo by to byť 1 cm-3 cm rôzne. grafy pre referenčné účely.

B :Farba:Všetky foto sú zastrelených profesionálny kameraman, Farba sa môže líšiť medzi rôznymi CRT a LCD obrazoviek. nemôžeme zaručiť, ktorá farba našich produktov bude presne rovnaké, ako obrázky, ktoré ste vidieť.

C :. Brazília Hostí , uveďte prosím CPF číslo v záujme plynulého colné odbavenie, bude potrebné, ak sa rozhodnete na prepravu spoločnosťou UPS alebo DHL. Ruský Zákazníkov , potvrďte prosím vaše meno je meno aj priezvisko.

D :doba spracovania je asi 10-20 dní. Akceptujeme rush poriadku, ale prosím, kontaktujte nás pred objednaním. A dodacia lehota závisí na prepravu spôsobom, ako si vybrať ( DHL/UPS/ARAMEX je 3-7 pracovných dní, EMS je 10 až 20 pracovných dní, epacket je 15-60 pracovných dní).

Štítky: šaty žena, k prom šaty, čierne šaty, sexy vybavené prom šaty, kvetinové šaty, tin šaty, eb saténové šaty, lo večerné šaty, šaty prom, červená vlna dlhé šaty.


( 0 Hodnotenie )

Počet