Auto Zadné Okno Defogger Súprava na Opravu DIY Rýchle Opravy Poškriabaný Rozbité Defroster Ohrievač Mriežky kvalitnej Starostlivosti Príslušenstvo

€6.48


Popis:

Zadné okno, zrkadlo defogger opravy kit je určený na opravu, poškriabať alebo rozbité zadné okno defogger mriežky. Povrchy, ktoré majú byť dodržané, musí byť hladký a rovný. Opravy môžu byť uskutočnené v ideálnom prípade pri teplote od 10 C do 24 Celzia). Poskytuje low-cost, vysoko-kvalitnej opravy poškodených zadné okno defogger siete a karty.

Funkcie:

1. Používa sa na opravu poškriabať alebo rozbité zadné okno defogger mriežky.

2. Aby stála, neviditeľný opravy.

3. Opraviť rýchlo a ľahko s nízkej cene.

4. Lepidlo je špeciálne vyvinutý tak, aby viesť elektrinu.

5. Postupujte podľa pokynov ľahko krok.

Inštrukcie:

Krok 1.

Určiť, ktorý grid line je rozbité a kde opravy musia byť vykonané, vypnúť zadné defogger. Čistenie povrchu skla s handričkou.

Krok 2.

Opatrne umiestnite maskovacie pásky cez rozbité oblasti siete. Uistite sa, že na zosúladenie oboch koncoch lomenej čiary s maskovacie pásky. Uistite sa, že nie je dobré tesnenie medzi okno a maskovacie pásky. Stlačte maskovacie pásky proti skla a uistite sa, že všetky vzduchové bubliny sú odstránené.

Krok 3.

Uplatňovať striebro opravy zložené cez vrchol maskovacie pásky s vata dispozícii.Aby sa zabránilo pevného materiálu zostáva na dne alebo na stenách fľaše, Pridáme strieborné opravy zlúčenina s vata pred použitím,

Krok 4.

Použitie plastová škrabka, aby sa povrch hladký a rovný. Uistite sa, že strieborný opravy zložené prekrýva s oboch koncoch lomenej čiary. Pozrite sa cez okno zvnútra, tam by mali byť žiadne svetlo ukazuje prostredníctvom opraviť oblasti. Ak svieti cez, aplikovať ďalší náter opravy zlúčenina.

Krok 5.

Odstrániť maskovacie pásky okamžite.

Krok 6.

Po odstránení maskovacie pásky, suché strieborná opravy zlúčenina.

(A)Vytvrdzovania do 15-hr 20mins ak nechajte uschnúť prirodzene.

(B)Vytvrdzovania v 2-5mins ak Suchá s sušičom na vlasy.

Krok 7.

Čistenie extra striebro opravy zložené na sklo s alkoholom prípravka-pad. Počkajte 24 hodín pred zapnutím defogger.

Balenie Zoznam:

1 x 2 ml Striebornej Opravy Zložených

1 x Maskovacie Pásky

1 x Čistú Handričku

1 x vata

1 x Alkoholu Prípravka-Pad

1 x Plastová Škrabka

1 x Návod

Štítky: doplnky exteriéru, diy electron auta, doplnok interiéru vozidla, auto nástroj, remeslo, súprava na opravu, oculus quest 2 kremíka, film okno, auto prispôsobenie príslušenstvo, auto čistenie 10.


( 5 Hodnotenie )

Počet