30ml Proti Dažďu Kvapaliny Auto Sklo Vodu Odpudzujúce Sprej Super Hydrofóbne Keramické Nano Povlak Nepremokavé Automatické Čistenie čelného skla

€12.91


Funkcie A Vlastnosti:

1. Svetový hydrofóbny efekt. 2. 100% Bezfarebný a Transparentných nano povlak. 3.L ast viac ako 1 rok na čelné sklo. 4. Vysoká pevnosť. 5. Dobrá odolnosť proti poškriabaniu & proti oderu odolnosť. 6. Široko oblasť použitia:Sklenené, Keramické Dosky, Nalakovaný Povrch, Solárnych Panelov, Plastových, Kovových povrchov a pod. 7. Veľké oblasti pokrytia. 8. Anti-UV funkciu. 9. Anti námrazy a sneh. 10. Non-jedovaté, neškodné životného prostredia šetrný výrobok. 11.Jednoduché Použitie . Uplatňovať pri normálnej teplote a tlaku. Nie je potrebné Vykurovanie. Prirodzené sušenie 10-20 minút.

Špecifikácia:

Hlavné Suroviny: Anorganické Zlúčeniny a Nano Častice Oxidu.

Tvrdosť: 6H Ceruzka Tvrdosti

Povlak Hrúbky: 5-10 um

Liečenie Farba: 100% Bezfarebný Transparentný Použité na: Sklo, Prilby, Keramické Dosky, Nalakovaný Povrch, Solárnych Panelov, Plastových, Kovových povrchov a pod.

Kapacita: 30 ml Spôsob Aplikácie: Utrite, Sprej

Spotreba: 30ml pre 15-18 ㎡ tým, Utrite Metóda. Názov značky: vychádzajúca Hviezda Číslo Modelu: RS-A-CCS02 Štát: Kvapalina

Balenie Podrobnosti

30ml senzory na úrovni nanotechnológie Krištáľové Sklo Povlak, 1 ks mikrovlákna, uterák, 2 ks špongia na aplikátor a 4 ks prachu zadarmo papier.

Ako sa prihlásiť

1. Použite čistiaci prostriedok na sklo sa čistí sklo,potom vysušiť uterákom.

2. Použite jeden kus prachu zadarmo papier zabaliť hubky aplikátor.

3. Drop anti-dážď sklo povlak na mokrý prach zadarmo papier.

4. Pomocou hubky aplikátor na poutierajte sklo povlak rovnomerne na čelné sklo.

5. Opustiť ošetrené sklo na suché 10-15 minút.

Prečo Používať Toto Anti Rain Sklo Povlak?

Vaše Auto Sklo Trpí:

Dážď & Špliechajúcej z Bahna

Vodné Škvrny alebo Mrazené Sklo

Použitím Tohto Výrobku Dostanete

Super Hydrofóbny Efekt

Menej Vody Škvrny & Blato Čľapkať

Bezpečnú Jazdu v Daždi

Produkt a Balenie Foto

Doprava

Dodacia lehota do Ruska: 5-20 dní Ruska Poštou alebo IML Express.

Dodacia lehota do Iných Krajín: 15-60 dni od predávajúceho spôsob dopravy.

Spoločnosti a Iné Produkty

Prosím search "Rising Star senzory na úrovni nanotechnológie" na YouTube alebo navštívte www.facebook.com/risingstarautocare ak chcete vedieť viac o našej spoločnosti a auto starostlivosti.

Dane A Cla

1) dane z Predaja, V. A. T., Dovozné clá, vlastné daní a akékoľvek iné sub-poplatky nie sú zahrnuté v predajnej cene. 2) Kupujúci je zodpovedný za všetky dane a clá uplatniteľné na cieľovej krajiny. 3) Ak je to potrebné, kupujúci zodpovedá komunikovať s domácimi colníkov týkajúce sa produktov, ktoré sa importovali. Budeme asistent kupujúci poskytnúť potrebné doklady. 4), Ak výrobky, ktoré boli vrátené z dôvodu colného problémy v mieste určenia, je kupujúci by mal byť zodpovedný za vrátenie nákladov. Návrat Politiky 1) Všetky výrobky sú kontrolované a kvalifikovaných pred odoslaním. 2) v prípade, Ak výrobky boli poškodené v medzinárodných prenášať, prosím, kontaktujte nás. Budeme kontrolovať, škody a poskytnúť náhradu alebo akceptovať vrátenie peňazí. Spätnú väzbu, Ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby, prosím zanechať 5 hviezdičiek spätnú väzbu. Vaša podpora je pre nás veľmi dôležité. Kontaktujte Nás, Sme ochotní reagovať na vašu požiadavku. Prosím, neváhajte nás kontaktovať. Ak máte otázky alebo problém pri používaní našich produktov, prosím kontaktujte nás najskôr pred otvorením prípade. Bude to rýchly spôsob, ako vyriešit problém alebo otázku. Sľubujeme, reagovať môžete do 24 hodín.

Štítky: xceed, berkley, oprava čelného skla, sprej nepremokavé, h nano keramického povlaku, solárne zvierat repeller práce, anti rain auto sklo, joytoy, čistenie vody dôkaz sprej, silikónové vodu odpudzujúce sprej.


( 2 Hodnotenie )

Počet