Solárne poháňané Vodné Čerpadlo Panel Auta Lotus Leaf Plávajúce Vodné Fontána Čerpadla Bazén Čerpadlo Záhradné Jazierko Ponorné Čerpadlá Závlahové

€15.41


Výkon Popis: na Ochranu Životného prostredia: Nie batéria alebo výkon, potrebný, solárne fontány môže spustiť automaticky v 3 sekundy za dostatočné slnečné svetlo. Prosím, vložte ho do priameho slnečného žiarenia na dosiahnutie čo najlepších pracovných účinok. Jet výška môže dosiahnuť 30-70 cm, bez dodatočných nákladov, je ľahko presunúť na iné miesta.

Extrémne Dlhá Životnosť: životnosť solárne fontány presahuje 10 000 hodín. Solárne fontány čerpadlo má zabudovanú striedavý motor, ktorý má dlhšiu životnosť a nižšiu spotrebu energie.

Multifunkčný Dizajn Vodné Čerpadlo: solárne fontány je vybavený 4 rôzne dýzy typov, ktoré môžu spĺňať vaše rôzne potreby pre sprej na výšku alebo sprej tvar. Výška fontány vody závisí na intenzite slnečného žiarenia.

Nádherné Záhradné Dekorácie: Tento životného prostredia ochranné solárne čerpadlo je ideálny pre vtáka kúpele, rybníky, ryby, nádrže, bazény, záhradné dekorácie, a kyslíka obehovej vody. Ozdobíme solárne fontány čerpadla, aby sa vaša záhrada vyzerať tak zaujímavé.

Špecifikácie:

Solárny panel špecifikácie:

Menovité napätie: 7V

Menovitý výkon: 2,5 W

Materiál: jedného kryštálu kremíka

Čerpadlo špecifikácie:

Pracovné napätie: DC 7V

Pracovný prúd: 135mA

Vedúci: 100 CM

Prietok: 180L / H

Životnosti čerpadla:> 20000 hodín

Čerpadlo hluku:

Sprej výška: 30-70cm

Pokyny:

1. Zostavte plniace čerpadlo podľa schematický diagram.

2. Umiestnite solárny panel na vhodné miesto, aby sa zabezpečilo, že to nie je blokovaný iných objektov. Keď je solárny panel dostáva dostatok svetla, vodné čerpadlo funguje normálne.

3. Keď čerpadlo je len dať do vody, tam je vzduch v ňom, ktoré môžu mať vplyv na striekanie účinok. Odporúča sa počkať na čerpadlo na sprej, zvyčajne pred pripojením tryska.

Balenie Zoznam:

Solárne Fontány * 1

Poznámky:

1. Čerpadlo musí byť úplne ponorené vo vode, a to nemôže byť dehydrované na dlhú dobu. Keď čerpadlo je len ponorený vo vode, pretože je vzduch v čerpadla sa odporúča vložiť na trysku po čerpadla spreje vody normálne.

2. Prosím, majte na zdroj vody čistenie a umývanie čerpadla pravidelne, aby sa zabránilo cudzie predmety, z toho nasáva pomocou čerpadla a spôsobuje čerpadlo, že nebude fungovať správne.

Štítky: solárne fontány, 300w solárny panel, ponorte čerpadlo, akvárium rybník, postrekovač vody, záhrada rieka, svieža záhrady, jazierka, sportster xl883, prameň vody, vnútorné zariadenia polica.


( 0 Hodnotenie )

Počet