5 Veľkosti Multi-Kusy Ruže Kvetinový Vzor, 3D Akrylové Dekorácie na Stenu-Nálepky DIY Stene Plagát Domova Spálňa Wallstick

€4.09


5 Veľkosť Farebné Multi-Kusy Ruže Kvetinový Vzor, 3D Akrylové Dekorácie na Stenu-Nálepky

Tovar je multi-kusov,ktoré by urob si sám seba,tam sa poučiť papier vo vnútri krabice,a tam má chrániť papier na nálepky,prosím, aby ho pred použitím ho.

Vezmite Prosím Na Vedomie:

Vzhľadom na strane opatrenie, veľkosť môže mať 1-2 cm chyba

Vzhľadom na Iný Monitor, farba môže byť rozdiel.

Vzhľadom na ručný zásobník,nemusí 100% hladký povrch.

Z dôvodu dlhého poštovné, položka môže poškodiť počas prepravy, ak je položka škody, pls kontaktujte nás v prvom rade bezprostredne predtým, než opustí spätnú väzbu, vďaka za pochopenie.

Zákazník Uspokojivé:

Neváhajte a kontaktujte nás s prípadnými otázkami, alebo sa týka kedykoľvek pred a po nákupe. Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti. Naším cieľom je, aby sa uistite sa, že ste spokojný zákazník a príjemný nákup u nás.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich

Štítky: anime izba dekor, dekor obývacie, auto nálepky, nálepka, hodiny nálepky, lol wallstickers 3d, kancelársky nábytok na mieru, veľké nástenné odtlačkový široký, izba dekor, pullov.


( 5 Hodnotenie )

Počet