3D Tehlovej Steny Samolepky Mini DIY Dekor Samolepiace Nepremokavé Tapety Pre Deti Izba Spálňa 3D Tapety Tehla 35 cm x 38.5 CM

€5.89


Informácie O Produkte:

urface materiál: PVC, plastové Stredne materiál: Pena Produktu, Veľkosť :35 cm* 38.5 cm*0.05 cm O 0.12 metrov štvorcových Za Kus . Produkt Hrúbka:5 mm Stena nálepky štýl: 3D samolepky na stenu, výrobok sa dodáva s lepidlo

Funkcia:

1: trojrozmerný dekoratívne mäkkej peny, proti nárazom pre deti, starať sa o svoju rodinu. 2: bezpečnosť a ochranu životného prostredia, non-jedovaté zápach-voľný, vhodný pre rodinu domov priestor. 3: realistický, prirodzený tehla vzor účinok, jednoduchý a moderný štýl. 4: Voľný DIY, jednoduché samolepiace dizajn, inštalácia, bežné koláž, ľubovoľne rezať. 5: v Porovnaní tapety lepšie zníženie hluku účinok. Inštalačné metódy a nástroje na Prípravu: Vložte povrch očistite pomocou adhézie, ako napríklad: drevené plochy, sklo, povrchová, žiadny prach stenu, hit dolnej časti steny putty a tak ďalej. Vložiť: Rip nálepky za stenu, nálepky. Nástroje: nožnice, nôž utility Upozornenie: Pretože predaj výrobkov sú veľké, aktualizácia je veľmi rýchly, a výrobnej šarže je iný, farby, kúpený v sériách nemožno zaručiť byť rovnaké. Odporúčame:Prosím kúpiť dostatok kus v čase, uistite sa, že sú pochádzajú z rovnakej dávky, aby sa zabránilo farebný rozdiel,tak, aby spôsobiť zbytočné problémy.. O výrobok obrázky: Tu bude trochu farebný rozdiel medzi reálnym objektom a obrázkom. Svetlo je iný, uhol pohľadu je iný, a mobilný telefón alebo počítač, monitor bude mať malý vplyv.

O Dopravu

Budeme loď položiek do 3 pracovných dní po potvrdenie platby. Čas dodania závisí od destinácie a iný faktor.Prosím, láskavo pochopiť dodacia lehota dlhšia, než na vášho miestneho predajcu. Avšak, niekedy môžu byť niektoré oneskorenia v colnej oblasti zúčtovania alebo dodávky. Prosím, uistite sa, že máte dostatok trpezlivosti pred uvedením vašej objednávky.

Spätná väzba:

1 Sme závislí na našich spokojnosť zákazníka uspieť. Preto, váš názor je pre nás veľmi dôležité. 2 Ak ste spokojní s našimi položky, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu. Necháme pozitívnu spätnú väzbu na vás neskôr. 3, Kontaktujte nás e-mailom alebo náš obchodný manažér , pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme jednať s vami vyriešiť akýkoľvek problém, akonáhle je to možné.

Štítky: vroom dekorácie, rock tapety, nálepky, práce na stenu, stiker stenu, adesivos parede, polestar 3d nálepka, zvuková izolácia stenových panelov, biela, podlahy pvc dlaždíc, 3d rose dlažieb, miracullum samolepky na stenu.


( 0 Hodnotenie )

Počet