ENCHEN Blackstone Elektrický Holiaci strojček pre Mužov Elektrický Holiaci strojček Triple Žiletky na Holenie Stroje USB Nabíjateľné Zastrihávač Brady

€14.05


Originálne Krabice

Skutočné Fotografie

Hlavné Funkcie:

● 3D Nezávislé Plávajúce Cutter Head Tento holiaci strojček má tri sady nezávisle plávajúce fréza hlavy, ktoré chcete pridať 1/3 holenie oblasti ako riadny dvojitý strihací holiaci strojček. Frézy, hlavu má hladký na dotyk a pružný dyha prispôsobiť na rôzne kontúry tváre. ● Ultra-tenký Dvojitý Krúžok Fréza Nôž čisté listy sú dvojité slučky dizajn, ktorý výrazne zvyšuje nôž čisté a tvár s kontaktmi, a holenie účinnosť je zdvojnásobená. ● ESM Šikovný Holiaci Systém 5W vysoký výkon, silný výkon, nízka hlučnosť ovládanie pre pohodlné skúsenosti. ● Inteligentný Anti-pinch Keď je úroveň nabitia batérie nízka, britka môže udržať fréza rýchlosť konštantná a vyhnúť low-speed svorku. ● Nabitie za 1 Hodinu, Pomocou 2 Mesiace Ideálna pre cestovanie ● Časový Dizajn Frézy, hlavu, montáž a trupu sú osobitne navrhnuté. Pri čistení, frézy, hlavu kryt môže vytiahnuť a dať do vody na oplachovanie. Po pranie a sušenie, prevádzka je jednoduché a pohodlné. ● Automatické Brúsenie Čepeľ Materiál tohto cutter head čisté je vyrobená z dovezených ocele z Japonska. Je to práve hodí. Keď britva je otvorený, čepeľ je automaticky zem udržať cutter head ostré a odolné.

Špecifikácie:

Menovitý výkon: 5W Menovité napätie: 5V Materiál: ABS,Kovová Čepeľ: Nehrdzavejúca Oceľ ovládanie Typ: Elektrická Funkcie: 3D plávajúce tri britva hlavou Štýl: Rotačný Holiaci strojček hmotnosť Výrobku: 0.1390 kg hmotnosť balenia: 0.2519 kg rozmer Výrobku (L x W x H): 5.30 x 5.30 x 15.50 cm Veľkosť balenia (L x W x H): 5.80 x 5.80 x 16.50 cm

ENCHEN Elektronické Holiaci strojček

● 3D Plávajúce Cutter Head ● Vytrvalosť 2 Mesiace ● Inteligentný Anti-Pinch

3D Nezávislé Plávajúce Cutter Head

Pohodlné Dyha, Hladké Holenie Bez slepej uličky BlackStone poskytuje tri súbory nezávislé plávajúce doštičky, ktoré zvyšujú holenie oblasti, 1/3 v porovnaní s bežnou dvojité ostrie britvy. Čepele sú hladké na dotyk a elasticky dyhy. , Brada, dve brady, atď., rýchlo pohľad cez raz, bez holenia opakovane.

Ultra-Tenký Dvojitý Krúžok Fréza

Dvojité Účinnosť Bez Zanechania Strnisko blade net čepeľ je dvojitý krúžok dizajn, ktorý výrazne zvyšuje kontaktnú plochu medzi blade net a tvár, a zdvojnásobuje holenie efektívnosti. Špeciálne blade net ultra-tenké proces môže znížiť fúzy dôkladnejšie.

EMS Inteligentné Holiaci Systém "Super Mozog" Britva

5W Vysoký Výkon Holenie Dobre, Motivácie Je Dôležité

Vyššia moc holiaci strojček, silnejší výkon. Výkon je ťažké silu holiacich produktov. V elegantne navrhnutý EMS inteligentné holiaci systém maximalizuje energetickú účinnosť. Je vybavený 5W vysoký výkon, ktorý je rýchly, ostré a presné. Nízka hlučnosť 67db (riadenie oveľa nižšia, než IEC international standard 75db), umožniť používateľom pohodlné holenie skúsenosti.

Inteligentný Anti-Pinch

Inteligentný proti privretiu funkcia je časť EMS systém. Keď je úroveň nabitia batérie nízka, holiaci strojček môže udržať cutter head rýchlosť konštantná, aby sa zabránilo rozpaky low-speed privretiu.

Nabíjanie 1 Hodina Použitie za 2 Mesiace

BlackStone môže byť úplne nabitá len 1 hodinu, a môže trvať 90 minút. Na základe priemere 1,5 minúty na holenie, to môže byť používaný každý deň až 2 mesiace. BlackStone tiež podporuje plug and play. Keď moc je vyčerpaný, môže pracovať okamžite po zapojení v silou, a musí pokračovať výbava fúzy. ● 1 Hodinu Rýchle Nabitie ● Nepretržité Vytrvalosť

Split Blade Dizajn Môže Byť Ľahko Odstránený pre Pranie

BlackStone je cutter head montáž a telo sú oddelené dizajn. Pri čistení, frézy, hlavu kryt môže vytiahnuť a dať pod kohútik na pranie. Po umytí, je sušené a vloží späť do tela. Prevádzka je jednoduchá a bez námahy.

Automatické Brúsenie Čepeľ Viac Budete Používať, Tým Ostrejší

Táto fréza hlavy prijíma automatické brúsenie technológie a presné fit. Keď holiaci strojček je zapnutá, čepeľ automaticky grind udržať cutter head ostré a odolné.

Dômyselné Detaily

1.Inteligentný systém nabíjania má anti-preplatok a ochrana obvodu dizajn. Keď je úroveň nabitia batérie je nedostatočná alebo napájanie je zapnuté, červené svetlo bliká, a to vždy svieti, keď je plne nabitá. 2.TYP-C nabíjania cez USB rozhranie, môžete zdieľať nabíjací kábel s mobilné telefóny, počítače, napájacie banky, USB zásuvky, atď. môže byť napájaný, denný a cestovať rýchlo a jednoducho prenosný. 3.Telo je vyrobené z Taiwan Chi Mei ABS shell materiál, a hlavu kryt je vyrobený z nemecký Bayer high-výkon PC vstrekovanie. To je dômyselne postavené, pevne stitched a trvanlivé. 4.Späť holiaci strojček je vybavený pop-up stierkou, ktoré môžu byť otvorené s jedným kliknutím, ktorý uľahčuje strihanie dlhé fúzy a zdôrazňuje osobnosť čaro.

Vymeniteľné Cutter Head

1. Jedným Tlačidlom Pop-Up Cutter Head 2. Odpojte Cutter Head 3. Plug V Trupe

Štítky: epilady elektrický holiaci strojček, fúzy clipper, bey čepeľ, zastrihávač pre mužov, hair clipper, britva oholenie, dvere holiace strojčeky, 606 ložisko, hnedé holiaci stroj, electr holiaci strojček.


( 4 Hodnotenie )

Počet