Kemei Elektrický Holiaci strojček Nabíjateľný Holiaci Stroj pre Mužov Akumulátorový Zastrihávač Brady Multifunkčné Britva Vlasy Rezací Stroj 45G

€22.59


Kemei Elektrický Holiaci strojček Nabíjateľný Holiaci Stroj pre Mužov Akumulátorový Zastrihávač Brady Multifunkčné Britva Vlasy Rezací Stroj 45G

Pokyny:

Ďakujeme vám za kúpu nášho výrobku !

Tento produkt je nabíjateľný holiaci strojček. keď používate,stačí mať trochu vody a mydla,zapnite holiaci strojček, až kým sa mydlo sústruhy pekne.potom opláchnite vodou.Tento produkt má štyri plávajúce britva hlavy ,individuálne reflex action systému môžete vždy dostať blízko k facial contour efektívne oholenie vlasov akejkoľvek dĺžky a v každom rastúci smermi.rozumné design & spolupráce piatich čepele prinesie lepšie holenie účinok.

Špecifikácie: Výrobok: nabíjateľný holiaci strojček

Model:KM-8867

Vstupné Napätie: AC 220-240V 50Hz

Spotreba energie: 3W

Čas nabíjania: 5Hours

Farba: Čierna

Záruka výrobcu: 1 Rok

Funkcie: hlavička je možné prať

Nabíjateľné.

Používa sa bezdrôtovo, vhodné na prevádzku.

Detail holiaci strojček.

používa vysokú tvrdosť kotúč na rezanie.

Bezpečnostné Upozornenie :

1. Len súčasťou nabíjačky je možné použiť.

2. Uistite sa, že poplatok sa nesmú byť vlhké.

3. Nabíjačka obsahuje transformátor, ktorý by nemal byť ukončený a nahradený iným plug;inak,môže to viesť k vážnym výsledky.

4. Ak je nabíjačka poškodená,treba vymeniť za nový originálny typ, aby sa predišlo nebezpečenstvu.

5. Robiť odpojte nabíjačku pred čistením holiaci strojček s tečúcou vodou.

6. Pošleme na adaptér, závisí od vašej krajiny, pls nebojte sa!

Skôr ako zadáte objednávku, čo potrebujete vedieť:

1. Vzhľadom na obmedzenia leteckej dopravy, mazivá nie sú zahrnuté v výrobky dodávané z Číny.

2. Náš obchod bude poskytovať vhodné power converter bezplatne podľa produkty, ktoré ste zakúpili a štandardnej elektrickej zásuvky vo vašej krajine.Ak budete potrebovať ďalšie napájanie prevodníkov, môžete nám zanechať správu a písanie poznámok na meno adaptér.

3. "Poli" a "Bez políčko" sú originálne výrobky, výrobky bez krabičky sú zabalené v bezpečnostných bublina tašky a výrobkov s boxy sú balené v originálnej krabice.

4. Ak potrebujete získať pozemok, akonáhle je to možné, vyberte si prosím Lodnej dopravy ako "www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava", a jeho logistika rýchlosť je veľmi rýchly.

5. My len loď na Potvrdenej objednávky adresu. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

Po predaj otázka:

1. Ak položka je poškodený počas prepravy alebo nemožno použiť normálne, prosím, pošlite nám skutočné fotografie alebo videá z položiek a my vám vrátime peniaze.

2. Ak ste spokojní s našimi výrobkami, prosím, nenechávajte neutrálne alebo negatívne spätné väzby alebo otvorenej, prosím, kontaktujte nás. sme sľub, ktorý sme vám riešenie, až budete spokojní. Prosím, nebojte sa!

3.Ak ste spokojní s vašou transakcie s nami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd. To je pre nás veľmi dôležité.Ďakujem vopred.

Štítky: hair clipper opravy, fúzy clipper, elektrická mini holiaca, holiaci strojček, clipper vlasy surker, kemei, zastrihávač pre mužov, 606 ložisko, čepeľ dorco, laser oholenie.


( 1 Hodnotenie )

Počet