Panales Ecologicos BABYLAND 30pcs Látkové Plienky & Absorbenty, Nepremokavé Plienky Microfleece Vrecko na Plienky Zabrániť Úniku Plienky

€48.30


Táto Veľa Zahŕňajú : 10 Ks Nepremokavá Dieťa Látkové Plienky 20 Kusov Mikrovlákna Vložky v 3-Vrstvy Číslo Položky :Babyland Látkové Plienky Materiál : vonkajší materiál je Polyester Waterproof okres pul vnútorný Materiál je Microfleece Veľkosť : Jedna Veľkosť Vyhovuje Všetkým Číslo Položky :Mikrovlákna Vložiť Materiál : 3 Vrstiev Mikrovlákna Froté (Absorbovať rýchlo ,Suché Jednoduché) Veľkosť : 14.5X34CM Farba : Biela Kontakt, Info : WhatsApp :+8615175156061

Wechat :+8615175156061 Skype:shenxiaojuanapril

1.Tvárny Tkaniny pre pohodlné nosenie,

2.Nepremokavé vonkajšie okres pul

3.Nastaviteľné prichytenie

Popis: Námestie krídla, Biela zaskočí, 3X3 snap nadol, dva riadky zaskočí upraviť waistlin

naše mikrovlákna vložiť absorbovať moč rýchlo a zníženie znečistenia

1. Elastický Polyester Tkaniny Nepremokavé okres pul mimo;

2. Vnútorný: 100% mikro polar fleece materiál v hustej s priedušnosť, Prevencia kože trpí zaparenín;

3. Svetlé farby: Modrá,Zelená,Červená,Ružová,Žltá,Oranžová,Fialová a Biela.Veda dokazuje, že svetlé farby, je dobré, aby dieťa na životné poznanie.

5. Jedna veľkosť disign: S. M. L všetky v jednej veľkosti. Naše plienky by sa hodilo hmotnosť od 3 kg do 13 Kg.

A my môžeme dodať špeciálne veľkosti, podľa požiadaviek zákazníka.

6. Všetky príslušenstva naše látkové plienky pochádzajú z dobre-známe a zodpovedných dodávateľov. Naše plienky materiály sú udelené povolenie Dôveru v textil testovaný na škodlivé látky podľa Öko-Tex Standard 100 a získať certifikát SGS povolenie.

Prečo si vybrať Látkové plienky :

Žiadne chemické - látkové plienky sú chemicky zadarmo v porovnaní s jednorazové plienky. Priedušná – materiál umožňuje prúdenie vzduchu voľne & udržuje detskej spodnej pohode na prevenciu zaparenín. Zdravé bum-bum – znižujú riziká plienky vyrážky alebo rastu baktérií. Potty training - veľa detí tráviť menej času na nočník výcviku, keď sú na látkové plienky. Vhodné je jej menej pravdepodobné, že k úniku, pretože jeho zabezpečená tvarová klina a nastaviteľný pás. Byť láskavý k matke zemi – látky diapering bude mať z nás prispieva k viac koša. Sú roztomilé - látkové plienky prísť v mnohých prevedeniach a farbách. Jednoducho rozkošný! Šetríte Peniaze - východisková cena za handričkou diapering môže byť trochu drahý. Avšak, ušetríte veľa v dlhodobom horizonte.

Upozornenie:vítame OEM objednávky!

Množstvo podľa 300pcs, doručujeme do 48 hodín.

Tovar zasielame do celého sveta.Môžeme loď, letecky, po mori a expresné spoločnosti ako DHL, EMS. Sme radi, že môžeme poskytnúť vzorky na náš nový zákazník, náš minimálne množstvo pre objednávku je 50pcs.

okno.rodič.Klass.Editor.doc.callFunction(0, okno);okna.rodič.Klass.Editor.doc.callFunction(0, okno);okna.rodič.Klass.Editor.doc.callFunction(0, okno);

Štítky: dospelých plienky nohavice, aio látkové plienky, alvababy látkové plienky, opakovane použiteľných plienky, abdl plienky, babyland vrecko na plienky, elf plienky struky, dospelých látkové plienky, babyland látkové plienky, dospelý dieťa plienky milenca.


( 4 Hodnotenie )

Počet