Doprava zadarmo 4 Vrstvy Organických Konope, Bavlna Vložka pre dieťa Látkové Plienky nappy, 55% konope, 45% orgac 5 ks/veľa

€12.40


weclome na mojom obchode !

Doprava zadarmo 4 Vrstvy Organických Konope, Bavlna Vložka pre dieťa Látkové Plienky nappy, 55% konope, 45% orgac 5 ks/veľa

Popis:

1 vložte tohto druhu plienka je vhodná pre všetky bavlny a papierové plienky. Viac dokonalú aplikáciu účinky budú k dispozícii s zápas využívania životného prostredia, ochranné, umývateľný a nepriepustných plienky.

2 Veľkosti :36*14 cm. S 4 vrstvy spinning a lemovanie s 55%konope, 45%bavlna materiál a so 100% na liečbu Nano-technológie, všetky tieto plienky je možné umyť a použiť viackrát.

3 Rýchle vstrebávanie veľké množstvo vody a Super mäkké a pohodlné textílie materiál, ktorý je veľmi dôležitý pre ošetrovanie vášho babys zadok.

4 Ľahko sa nosí, ľahko vziať preč a ľahké umývanie.

5 Poznámka: absorbčná vrstva nebude môcť dosiahnuť močových sýtosť úrovni; ošetrujúci personál by mal zmeniť plienky pred absorbčná vrstva dosiahnuť močových sýtosť úrovni.

Platby:

1: Sme accepte Alipay na www.tantra-egypt.sk.

2: môžete platiť pomocou Visa, Mastercard, Western Union, Qiwi , Paypal a Prevodom

3: Všetky platbu sú akceptované cez bezpečnostnú platbu procesor ESCROW.

4: Platba musí byť uskutočnená do 3 dní po miesto poradí.

Doručenia:

1: Woldwide Doprava.(S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie adresa)

2: Na objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3: My len loď na potvrdenej objednávky adresu, vaša objednávka adresa sa Musia Zhodovať vaša adresa príjemcu.

4: Služby Tranzitný Čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

5: Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Vracia:

1: 12 mesiacov Záruka Výrobcu. Kúpiť s dôverou! Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2: Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky, vráťte ho do 30 dní na výmenu alebo peniaze späť. Prosím, kontaktujte ma skôr, než vám to vrátiť.

3: Chybné položky SA MUSIA vykazovať a vrátil sa na nás v záručnej dobe (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.

4: Výnosy náklady na prepravu hradí Kupujúci.

O Nás :

Gogreen, PujiangHailan Odevy Co., Ltd., založená v roku 1995 a v roku 1996 vytvoriť thebranch-spoločnosť inChina,Weare veľké detské plienky výrobcov andWe sú špecializované v babyreusable látkové plienky v Chinafor viac ako 10 rokov.Robíme veľa druhov detské plienky.

Minky Plienky / Soild Farebné Plienky / Cartoon Vytlačené ModernDiapers / Bambusové drevené uhlie Vložky / Bambusové Vkladačky / Konope conton Vložky / Mikrovlákna Vložky /

Máme vlastnú továreň a majú exportedplentiful dieťa látkové plienky .vaše uspokojenie je náš navždy persuit!!!

Spätná väzba :

1: necháme POZITÍVNU spätnú VÄZBU po obdržaní platby.

2: Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!

3: kontaktujte nás, ak nie ste spokojní s položku, potom ju dostane, Sme vám uspokojivé riešenie, než nechať Neutrálne alebo Negatívne spätné Väzby.

Štítky: plienky konope vložiť, textílie teflón, dieťa látkové plienky, plienky konope, bavlnené plienky vložiť, ab textílie, látkové plienky novorodenca, alva plienky, alva dieťa látkové plienky, látkové plienky linkovej.


( 1 Hodnotenie )

Počet