Opätovné použitie Kondómu Penis Čase Oneskorenia, Intímne Tovaru Pre Mužov Vibrátor, Kondómy Penis Puzdro pre Dospelých Rozšírenie Trvalých Kohút Krúžky Strapon

€3.32


Opätovné použitie Kondómu Penis Čase Oneskorenia, Intímne Tovaru Pre Mužov Vibrátor, Kondómy Penis Puzdro pre Dospelých Rozšírenie Trvalých Kohút Krúžky Strapon Materiál:TPE Farby:Black Zahŕňa:1 ks penis krúžky Štýl, ktorý je triple zámok,nosiť ju na koreň penisu. viac lastings! Štýl B nosiť ju na testis,otroctva obmedzenia pre svoje vajcia. užite si zábavu z otroctva. Package:diskrétny balík,ochrany osobných údajov! Extra: V miešku krúžky vyrobené z vysoko quatliy TPE materail,ochrany životného prostredia, non-jedovaté bezpečnosti,je mäkké a pohodlné. Štýl A nosiť na koreň penisu,triple zámok sa zabránilo spätnému toku krvi odkladu čas efektívne; Štýl B krúžok oblečený medzi semenníky a penis,užívajte si otroctva mravnosť zariadenie.

Štítky: lovetoy produkt, zadok plug penis krúžok, dildo kremíka, análne dildo, vibrat, krúžok kohút, silicon strapon krúžok, erot hračka, dildo strapon, dildo realistický.


( 2 Hodnotenie )

Počet