BUF634 Modul Vysoká Rýchlosť Prúdu Nárazníkový Výstup Audio Power Pulse Zosilňovač Poskytuje Jednotky Aktuálnu Funkciu demo Rada

€17.78


Zaujímavosti:

Pre nízky výkon aplikácie, BUF634 statické aktuálne 1.5 mA má 250 mA výstup, 2000 V/u swing sadzba a 30 MHz šírka pásma. Odpor je pripojený medzi V-a BW kolíky na nastavenie šírky pásma od 30MHz na 180MHz. Výstupný obvod je úplne obmedzená a vypnúť, vnútorný prúd, takže je trvanlivé a ľahko sa používa a chrániť.

Parametre: [Meno]: BUF634 Aktuálny Buffer [Size]: 50mm X50mm [Napájacie Napätie Rozsah]: ±2.5 V ~ ±18V Čip charakteristiky: 1. Vysoký výstupný prúd: 250 mA 2. Prepočet rýchlosti: 2000v/usa, 3.P | N Vybrané šírka Pásma: 30MHz-180MHz 4. Nízky statický prúd: 1.5 mA (30 MHz šírka pásma) 5. Napájanie rozsah: +2.25~18V 6. Vnútorný prúd môže byť obmedzený 7. Prehriatie vypnúť Ochranu 8.8-pin DPS0-8, 5-pin T0-220, 5-pin DDPAK Povrchu Taška vyššie uvedené charakteristiky. Všetky sú čip funkcie, len ako užívateľ výber. Nie ekvivalent k modulu funkcie Packge zahŕňajú: modue*1 PDF schematické:kontaktujte, Prosím, zákaznícky servis po kúpe, budeme posielať informácie o module do vašej schránky.

O Elecdemo:

Elecdemonded v roku 2015 , Elecdemo je dobre zavedené technológie spoločnosť, ktorá integruje dodanie , R & D , prodund predaj , podporujúcimi látkami , franšízy , prispôsobenie a hromadné nákupy . Zaviazali sme sa k provid našim zákazníkom s najlepšie elektronické funkčný modul produkty za najnižšie ceny . Máme profesionálny dizajn a výroba tím providecustomer služby, aby sme pomohli našim zákazníkom výrazne zlepšiť efektívnosť rozvoja,učiť a výskumu.

O Transpiráciu:

1. Globálne doprava, (s výnimkou niektorých countriesand APO/ francúzskej polynézie)

2. Dovozné clá: poplatky nie sú zahrnuté v theprice alebo náklady na dopravu. Colné poplatky sú zodpovednosť kupujúci.

3. Ak zásielka nie je doručená do 30 dní. prosím, kontaktujte nás. Pomôžeme vám vyriešiť problém.

O Doručenie:

1. Budeme spracovanie objednávky v čase, keď je platba potvrdená. V dôsledku rozdielov v zásob stav a čas, budeme vybrať loď z nášho prvého skladu pre rýchle dodanie.

2. Sme len poslať na potvrdenej objednávky adresu. Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať dodaciu adresu.

3.Služby tranzitný čas je poskytovaná dopravcu, s výnimkou víkendov a sviatkov. Doba dodania sa môže líšiť, a to najmä na dovolenke.

O záruku:

1. výrobcovia obmedzené warrantyon chybné položky(s výnimkou položiek damagedand/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo je podporená 3 mesiacov záruka

2. Obraz zobrazí sa uskutočňuje v reálnom čase, ale v dôsledku rôznych výrobných šarží, thecolor môžu byť rôzne. Obrázok je len orientačný, a skutočný objekt je subjectto posledným z nich

3. Chybné položky sa musia vykazovať a reurned v záručnej dobe(ak je to možné,v pôvodnom obale,

4. Ak vlastnosti výrobku nezhodujú reklamu, budeme znášať všetky náklady na dopravu.

O spätnej väzby:

1. Ak ste spokojní, prosím zanechať 5 hviezdičiek pozitívnu spätnú väzbu, sme veľmi poctení, receivea štedrý skutočné hodnotenie a fotografie, th !!!!

2. Za akýkoľvek výrobok alebo doprava problémy, kontaktujte nás, prosím, pred otvorením spor orleaving akúkoľvek spätnú väzbu/záporná spätná väzba, budeme sa snažiť vyriešiť problém untilyou sú spokojní.

Vráti a náhrady:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a nebudete sa schopní vrátiť od dátumu prijatia after30 dní. Ak má položka vo vlastníctve ste pre viac ako 7 dní, bude to považované za usedand nebudeme vrátiť alebo vymeniť. bez výnimky! Návrat poštovné náklady sú theresponsibility z buver.

2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale, musíte nám poskytne shippingtracking číslo.

3. Ak je vrátiť sa, prosím kontaktujte nás vopred, pomôžeme vám ho vyriešiť. Ak to nie je možné besolved on-line, budeme akceptovať vašu vrátiť a vrátime sa k vám.

Štítky: umenie urob si sám, funkčné miest, pcm1702, cc auta, audio buffer, banán pi, dac, emboss hot, ES9038q2m, funkčné keyring.


( 1 Hodnotenie )

Počet