Napájací Kábel Pi vypínač Kábel Zatlačte Prepínač Na Vypnutie pre Raspberry Pi 3,Pi-2,B+,Nula w MicroUSB samíc a Samcov (4-Pack)

€7.39


Jeden Zapnúť/Vypnúť Napájanie s Dramaticky Znižuje Opotrebovanie na Citlivé MicroUSB Konektory Nie je potrebné vytiahnuť kábel na reštartovanie alebo reštartujte zariadenia, stačí stlačiť tlačidlo pre zapnutie a vypnutie Pomáha predchádzať USB konektor pred opotrebovaním v dôsledku častých ťahanie a vkladanie usb kábel Najmenšie Napätie/Prúd Pokles, Využitie Energie Suppy Schopné 4.95 v na Prúd Požadovaný Tento prístroj je ideálny pre zapnutie a vypnutie napájania na vašom Raspberry Pi 3 alebo iné jednom palubný počítač napájaný MicroUSB. Môžete použiť vaše existujúce napájacie adaptéry a káble, za predpokladu, že ich môžu riadiť primerané súčasnej dobe. Poznámka bude úbytok napätia na switch. - Prosím, všimnite si: Ak sa počítač Raspberry Pi zostáva na alebo nezapne po vypnutí, pripojeného zariadenia je backpowering svoje Raspberry Pi. Prestať používať vaše Raspberry Pi so zariadením na otázku, ako napätie gradient medzi napájania a backpowering zdroj môže poškodiť vaše rady. - Lacné zdroje napájania sú takmer zaručené, že nebudete môcť riadiť Raspberry Pi 3. Tento prístroj je podporená dvojročná záruka. To sa nevzťahuje na náhodné poškodenie alebo poškodenie v dôsledku chyba užívateľa, vrátane ale nie obmedzený na skrat, nadmerné aktuálne fyzické poškodenie a kvapalných škody. Dĺžka kábla: 27 cm(10.6 palca) Balík obsahuje: 4 x Raspberry Pi vypínač

Ruský Priateľ Venovať Pozornosť Prosím !!!

- Prosím, vyplňte príjemcu, úplný názov v dôsledku novej politiky ruskej colnej, ďakujem! - Пожалуйста, заполните полное имя получателя в связи с новой политикой российских обычаев, спасибо!

Štítky: 4 raspberry pi, banán pi, malina pi4 b, roseberry pi 3 veci, 4 raspberry pi model b, raspberri pi moc, pi, raspberry pi 3 5 box, raspberry pi, čokoládou pi 5.


( 1 Hodnotenie )

Počet