Hrubé Twisted Krku Reťaze Náhrdelník pre Wommen Mužov Zlatá Farba Goth Choker S Krištáľovo Kubánskej Drahokamu Pedants Náhrdelník Šperky

€2.60


Nasledujúce Náš Obchod Fanúšikov

---Po Našom Obchode sa Fanúšikov a Vychutnať Fanúšikovia Zľavy ---Denne Nové Šperky, Fanúšikovia sa Môžu Tešiť na Ďalších 12% Zľava Materiál:Zliatina+Drahokamu Štýl:Punk/Hip Hop/Hiphop/Gothic/Reťazca Náhrdelník Package:1PC

O Dodacia Lehota:

1.Zásielky sa dodávajú s 48h po objednávka zaplatená. 2.Tam sú niektoré rozdiely v prepravnej čas medzi krajinami, prosím, nebojte sa, ak máte akékoľvek logistické problémy, kontaktujte prosím náš zákaznícky servis voľne.

O Položku Kvalita:

1.Ak šperky boli poškodené v dôsledku nárazu počas prepravy. Prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis v čase, a budeme zaobchádzať správne pre vás. 2.Pre chybného tovaru, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis v čase, prispôsobíme výrobný postup a zvládnuť to správne pre vás.

Šperky údržba

Štítky: gotická necklac, gotická mall, kríž pedant náhrdelník reťaze, handričkou goth, emo náhrdelník, náhrdelník pedant, akrylové nechty a prst nastaviť, intial kubánskej náhrdelník, ajustable kubánskej náhrdelník, goth.


( 0 Hodnotenie )

Počet