Escalus 316L Nerezovej Ocele Náhrdelník Pre Ženy Magnetické Rose Gold Colorf Šperky Trinket Bio Dámy Choker Kúzlo Náhrdelníky

€10.64


Escalus 316L Nerezovej Ocele Náhrdelník Pre Ženy Magnetické Rose Gold Colorf Šperky Trinket Bio Dámy Choker Kúzlo Náhrdelníky

Trendy 4in1 Magnetické Zdravie Nehrdzavejúcej Ocele Ženy Náhrdelník

Počet Magnetov : 8

Magnet: Neodýmu

Gauss Sily každej Magnet: 3,500 gauss

Počet Germánium : 7

Počet Ďaleko Infra Červené : 8

Počet Záporných Iónov : 8

Magnet: Neodýmu

Najvyššej kvality

EXTRA PEVNOSŤ MAGNETY (3500 Gauss Každý) magnetoterapia bola použitá pre roky pomôcť zmierniť bolesť, znižujú zápal, a zlepšenie krvného obehu.

To je tiež bol použitý na zníženie stresu & úzkosť, zlepšenie spánku, a zvýšiť celkovú rovnováhu a náladu.

Ako údržba váš náhrdelník: Nosiť každý deň, ale nenechajte sa dotknite silné kyseliny, zatiaľ čo pri plávaní alebo osprchovať sa, prosím, vzlietnuť.

Šperky Údržba

Zabránilo kontaktu s comestice,parfumy,gél na vlasy atď kyslosť látky ,šperky budú slabnúť vzlietnuť, ak plávanie ,pretože to bude oxidovaného ak kontakte s chlórom v bazéne vzlietnuť, keď vás pot veľa, tam bude chemickej reakcie, ktorá vedie k čierna bodka sa objavil.

Nákupný Proces

Svoju Pozitívnu Spätnú Väzbu

Odoslať alebo Vrátenie peňazí

1. Vyššie dátum doručenia Je len pre referenčné, niekedy sa omešká o Sviatky, Festivaly, Zlé Počasie, Zvyky, Atď .

2. I f máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás. Ďakujeme !

Dôležité informácie

Bezpečnostné Informácie

Nepoužívajte magnetoterapia, ak ste: s kardiostimulátorom, defibrilátorom, inzulínovej pumpy, alebo akékoľvek iné implantované elektro-medicínske zariadenia; tehotná; dostali lokalizované kortizón injekcie počas posledných 2 týždňov počas istej oblasti.

Právne Prehlásenie

Rovnako ako všetky výrobky magnetoterapia, napriek tomu, spätná väzba od zákazníkov, tieto nároky nie sú klinicky preukázané. Výsledky uvedené sa nemusia nevyhnutne vyskytujú vo všetkých jednotlivcov. Tieto výrobky nie sú určené na diagnostiku, liečenie, zmierňovanie, liečbu alebo prevenciu akejkoľvek choroby. Description len pre informačné účely a nie je určené na náhradu za poskytnuté rady svojím lekárom alebo iným zdravotníckym pracovníkom.

Vyhlásenia týkajúce sa výživových doplnkov neboli hodnotené FDA a nie je určený na diagnostikovanie, liečenie alebo prevenciu akejkoľvek choroby alebo zdravotného stavu.

Štítky: z nehrdzavejúcej ocele choker gay, chocker crystal, meč z nehrdzavejúcej ocele choker, bio náramok, chocker zlato, choker ocele, bio tvár, satinless ocele choker, náramok magnet mužov, krém na tvár pearl.


( 2 Hodnotenie )

Počet