Yieryi TDS-3 Digitálne Tds Meter Kvality Vody Čistota Tester 0-9999ppm pre Akvárium,Piť Vodu,Bazén,Spa,Záhradníctvo 10pcs

€19.79


TDS-3 Kvalita Vody Čistota Tester

Na TDS meter (aka ppm pero, živín tester, tds stick) je lacný a pohodlný digitálny nástroj okamžite skontrolovať celkovú kvalitu vody. TDS = Celkovej Mineralizácie, ktorá je žiadne soľ, kovu alebo minerálov vo vode. Stlačením tlačidla, TDS vám povedať, že váš celkový vody úrovne čistoty,ktoré sa zobrazia na obrazovke v ppm (parts per million). Na AquaLutio Digitálne TDS Meter Vody je ideálny pre testovanie aplikácie, ako je hydroponics a záhradníctvo, bazény a kúpele, akváriá a útes nádrže, ionizátory vody, Vodný Filter. pitnej vody a ďalšie.

Špecifikácie:

1.Rozsah merania: 0-9990 ppm , 1 ppm Rozlíšenie, +/- 2% Presnosť odčítania hodnôt. 2.Teplota Tlačidlo: Test teplota vody, 31 - 200 F stupňov, 1 stupeň F rozlíšenie.Podržte 4.Funkcia: ukladá opatrenia na pohodlné čítanie a nahrávanie. 3.Auto-off funkcia - vypne meter po 10 minútach nepoužívania, aby sa šetrila energia batérie. 4.Najmenší a najľahší TDS meter na trhu k dispozícii.Vysoko Efektívne a Presné Vďaka pokročilému Mikroprocesor Technológie. (Farebný Veľmi) 5.Zdroj napájania: 2 x 1.5 V(LR44 Tlačidlo Bunky) (nie je súčasťou)

Ako používať?

1.Odstrániť protaction spp. 2.Stlačte tlačidlo ZAPNÚŤ/VYPNÚŤ.tester bude čítať"000" 3.Ponorte tester do vody, nie viac ako 2 inchs. 4.Keď zobrazovať na stabilizáciu,tester automaticky kompenzuje teploty variácie,keď sa prístroj stabilizuje(10-30 sekúnd),stlačte PODRŽTE tlačidlo zobrazíte z vody

Balenie zoznam:

1 x TDS meter 1 x Prémiové kožené puzdro 1 x návod na použitie poznámka: to nebude obsahovať batérie

FAQ

Otázka:Prečo používať TDS meter?

Odpoveď: Pretože Voda je nevyhnutnosťou v živote.Digitálny TDS Meter je ideálny pre testovanie aplikácie, ako je hydroponics a záhradníctvo, bazény a kúpele, akváriá a útes nádrže, ionizátory vody, Vodný Filter. pitnej vody a ďalšie.

Q:Má tento výrobok je potrebné batérie?

Odpoveď: áno. je potrebné, 2*15V tlačidlo(ale nie je súčasťou balenia)

Viac Farieb K Dispozícii

YIERYI

YIERYI značka bola registrovaná v roku 2016. Hlavné produkty sú refraktometre, PH metre, tds, es perá, pôdy metrov, kuchynské váhy, a šperky váhy. S cieľom zabezpečiť správnosť údajov, dali sme do low-cost čip, vybraných vysoko-presné Taiwan dovezené a Južná Kórea dováža čipy, dizajn vybral prenosné pero-typ dizajn, ľahká, krásna, a ľahko sa prenáša. Všetky produkty budú testované, kalibrované a používané podľa seba, aby sa zabezpečilo, že kvalita je kvalifikovaný a potom povýšený. Chceme nech to zdravé značky zadajte každá rodina a každý kút sveta, a prejsť na sen "svet lásky, Čína urobila"!

Štítky: phmetro, td, nano akvárium, akvarijné ryby live, orp meter vody, veľký bazén teplomer, bazén plávať, ph, cl2 tester, zadarmo tds meter.


( 1 Hodnotenie )

Počet