2019 nové žien O krk zviera vzor tlače skladaný volánikmi mini šaty sladké agaric čipky leopard vestidos bežné šaty DS3021

€11.16


Popis produktu: 100% Zbrusu Nový Tag. Farby: farby, ako je uvedené Veľkosť: je Tam Ázijské veľkosti. Pravidelné, (Meranie rozdiel od 1-2cm,pls, skontrolujte vaše telo meranie naozaj zápasy na tento súbor. Všetky merania v cm a vezmite prosím na vedomie, 1cm=0.39 inch)

Nákup poznámky: 1.Toto je Ázijských veľkosť, prosím, ignorovať značku, nie jednoducho si to S/M/L, pozrite sa na podrobné meranie veľkosti tabuľky a porovnať s telom veľkosť získať správne nosenie. Ďakujeme! 2.keď sa zobrazí model sebe, že reklamné foto, keď sa zobrazí položka na vešiak, to je pravda foto, a že bude rovnaký ako dostanete. 3.Vzhľadom k obmedzeniam v fotografiou a nevyhnutné rozdiely v nastavení monitora, farby ukázalo, že nemusia byť 100% zhodné s skutočných položiek. 4.Prosím, dovoľte 1-3 CM rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

Štítky: šaty žena, offic 2019, Leopard, tin šaty, demin čipky šaty, červené tričko satin, polka dot, župan ženy, šaty ženy, hot sexy ženy foto.


( 5 Hodnotenie )

Počet