Dámske Sexy V-neck Fashion Pás Dlhý Rukáv Vestidos Bežné jednofarebné Šaty Pre Ženy, Horúce Predaj Elegantné Ženy Šaty

€9.59


30622

Pohlavie: Žena

Farba: Ako na obrázku

Package: 1 Kus

dĺžka poprsie ramenný S 89 cm 90 cm 39 cm M 90 cm 94 cm 40 cm L 91 cm 98cm 41 cm XL 92 cm 102cm 42cm 2XL 93 cm 106 cm 43 cm

O Obrázok

Fotografie výrobkov sú dodržiavať.Farba produktu sa môže líšiť z dôvodu blesk kamera, osvetlenie, nastavenie monitora. Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás.

O Dopravu

Po uhradení ceny z objednávky, Budeme poslala zásielku do 5 pracovných dní s výnimkou Sviatkov. KUPUJÚCI používate ZODPOVEDNÝ za colné ODBAVENIE tovaru. O prepravnej čas, budete musieť skontrolovať vopred pre informácie o dodacej lehote do vašej krajiny.

O Návrat

V prípade chybného položky alebo nesprávne položky, ktoré ste dostali sme sa znovu odoslať alebo vrátime vám.

Zákazníci sa musia skontrolovať všetky položky po prijatí a nám to oznámiť do 3 pracovných dní, ak anythins je poškodený alebo chýba. Nechceme vrátiť prepravné poplatky, o výnosy, ktoré nie sú chybné.

Do 14 dní po obdržaní, môžete sa vrátiť späť na položku. Kupujúci je zodpovedný za prepravné náklady na vrátenie položky.

O Spätnú Väzbu

Robiť nám prospech zanechať 5 hviezdičiek pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s objednávkou a položky. Prosím, láskavo nie upokoj sa, aby zanechajte nám negatívnu spätnú väzbu, ak nie ste spokojní s objednávkami, ale nechajte nám šancu vyriešiť za vás. My sa budeme snažiť uspokojiť vás.

Prijímanie Adresu

Napíšte vaše celé meno a číslo domu na dodaciu adresu, ak ste objednávku, pretože Rusko má nové pravidlo teraz, pošta nebude expedície zásielok, ak nechcete písať celé meno. Napokon sme sa nemusíte prevziať zodpovednosť.

Štítky: predaj, obuv, predaj s dopravou zadarmo odbavenie predaj, muži obuvi, dieťa remeň, voľný predaj, hot predaj letné, bežné čistenie, hot, Hot predaj.


( 3 Hodnotenie )

Počet