Topaz Gigapixel AI 5 Plná Verzia Životnosť Preukaz

€10.16


Topaz Labs AI Gigapixel 5 pre Windows PC to je prvý a len ploche aplikácie, ktoré majú používať silu umelej inteligencie pre zväčšenie snímky, zatiaľ čo pridaním prírodných detailov ostrejší a viac pôsobivý výsledok.

Prehľad Topaz Labs AI Gigapixel 5 Dávok

Pomocou hlboké učenie technológie, A. I. Gigapixel môžete zväčšiť obrázky a vyplňte údaje, ktoré iné veľkosti produkty odísť.

Iné tradičné upscaling metódy vytvárajú obrazy, ktoré sú rozmazané, unrealistically maliarskou a nedostatočné údaje, ktoré sú prítomné v reálnom obrázkov s vysokým rozlíšením.

Či už potrebujete vysokej DPI image konverzie pre veľké výtlačky, vyhodí rozsiahle plodín do existujúcich fotografie si, že ideálne zloženie, rozšírenie obrázkoch z hučí alebo smartphony, alebo len dúfam, že majú 50MP stredný formát fotoaparát, A. I. Gigapixel môže pomôcť. Silný, Pilný Pixel Dokonalé Spracovanie.

Úžasne ostré výtlačky. High-rozlíšenie orezanie v post-produkcie. iPhone fotografie, ktoré vyzerajú, ako by pochádzali z DSLR. Bez ohľadu na to dôvod, prečo ste zväčšovanie fotografií, chcete vždy najlepšia možná kvalita pre vaše výsledky. AI Gigapixel je v súčasnosti len foto rozšírenie dostupný produkt, ktoré môže skutočne chcete pridať detail späť na váš konvertovaný foto.

Topaz A. I. Gigapixel je samostatná aplikácia len (to nefunguje ako plugin alebo Topaz Studio úprava) vyrobené pre batch zmenu veľkosti obrázkov. Využíva silu Topaz v proprietárnom Umelej Inteligencie motora, aby ostrejšie a jasnejšie konvertovaný obrázkov, než tradičné upscaling nástroje.

Prehľad Topaz Labs AI Gigapixel 5 obsahuje

Veľkosť snímky na požadovanú veľkosť

Udržať kvalitu, precíznosť a detaily snímky po zmene veľkosti

Zmena veľkosti dávky a zároveň nastaviť obrázkov

Zmeniť mierku 600%

Technické Údaje a Systémové Požiadavky

Podporované OS: Windows 7/8/10

RAM: 8 GB pamäte RAM (16 GB odporúčané)

GPU VRAM: 2 GB RAM (4 GB odporúčané)

Voľné miesto na Pevnom Disku: 5 GB alebo viac

Štítky: auto preukaz, Premium, preukaz životnosť, filmora, ŽIVOTNOSŤ, dropbox životnosť, led preukaz, parkovacia kamera, lumion, fotoaparát špz.


( 3 Hodnotenie )

Počet