10pcs INT prívesné yacht spark plug HS-B8 pre BR8HS BR8HS10 BR8HV BR8HVX BR8HSA E8RTC IWF24 W24FS-GU W24FS-ZU W3AP BR8HS-10

€16.74


Spark Plug Parametre

Liben Auto Diely Industrial Co., LTD je popredným spark plug výskum, vývoj a výroba spoločnosť so sídlom v Číne. Sme jedna z mála profesionálnych spark plug výrobcov, ktoré dodával sveta moderných a spoľahlivých sviečky pre viac ako 20 rokov. Na základe implementácie nových technológií a skúsenosti obsluha zákazníkov, Liben sa zaväzuje inovácie v spark plug priemysel spĺňajú potreby našich zákazníkov.

Liben sa nachádza v JiangCheng Priemyselnej časti Mesta Jiangmen, Guangdong v Číne. Celková investícia 20 miliónov eur, a výmerou viac ako 20.000 štvorcových metrov, továreň má moderné dielne a moderný systém riadenia, so silným technickým zázemím. Sme neustále pracujeme na zvýšenie produkcie pri zachovaní vysokého stupňa kvality.

S vysoko automatizované výrobné zariadenie, nie sme tak závislí na prácu, ako sme na talent. Naša spoločnosť má personál viac ako 100 ľudí, s významné inžinierske, marketingové a technické nadanie. Náš personál je nadšenie, úprimnosť a oddanosť k spokojnosti zákazníka, je pevným základom našej spoločnosti.

Liben urobil pozoruhodný pokrok a výsledky. Máme zarobené na naše miesto ako silné a dôveryhodné značky, a získal chválu po celom svete pre náš záväzok kvality a spoľahlivosti. Náš úspech je riadený prostredníctvom našich ľudí a ich záväzok pracovať zodpovedne vykonať, s excelentnosti, a získať nových príležitostí, v našej neustálej snahy povýšiť Liben ako líder v spark plug priemysel.

VÍZIA:

▶ , Aby sa Stal Profesionálnym Spark Plug Výrobcu s Potenciálnymi a trvalo Udržateľný Rozvoj a Priemysel Vynikajúci Vplyv v Regióne.

▶ Na Výrobu Svetovej Triedy Spark Plug ako Premiér Dodávateľ v tomto Odvetví.

▶ Našich Zákazníkov Dôveru Liben ako Viac Ako Len Názov Spoločnosti. To je Slávu ako Značku, ktorá Neustále Prináša Spoľahlivé Výrobky.

POSLANIE:

▶ #1 Prioritou je Kvalita, a Úprimnosť je Najlepšia Politika.

▶ Inovovať Lepšie Produkty Priniesť Easeful Pomocou Skúsenosti Zákazníkov.

▶ Umožňuje Zamestnancom, aby Podiel Obchodných Výsledkov Rozvoja, Vytváranie Hodnôt a Rastie so Zákazníkmi Spolu.

Certifikát

ISO/TS 16949:2009

Návrh a výroba sviečky pre automobilový a motocyklový priemysel

SGS Audit Dodávateľa Sos Audit Dodávateľa

Vitajte, kontaktujte nás kedykoľvek, ak máte nejaké otázky, veľmi pekne vám ďakujem!!

Štítky: emf tester, seadoo iskra, motor hidea, spark plug, chevrolet spark, johnson prívesné, zotac geforce, zapaľovacie sviečky zásuvky, opravy niť, gu led.


( 1 Hodnotenie )

Počet