375mm Prihlásiť Nálepky Vinyl Cutter Rezací Ploter Artcut SK375T

€174.91


14" VINYL CUTTER ZVÄZOK PRIHLÁSIŤ REZACÍ PLOTER W/ARTCUT SOFTWARE DESIGN/CUT

Produkt Veľkosti:

Táto nová 14" Vinyl Rezací Ploter Ploche Stroj je dodávaný s easy-to-use Dizajn a Artcut softvér,ktorý umožňuje znížiť profesionálne prispôsobené návrhy a znaky svoj rezacie stroje,dáva vám možnosť využiť vašu písma,importovať vlastné umelecké diela a kresliť vlastné tvary!Funguje to skvele pre reklamný priemysel,automobilovej kozmetickom priemysle,módny dizajn,atď.Ideálne pre samolepky,tričká prenos Tepla,auto nálepky,vysekávanie priemysel.Nízke náklady na pracovnú Plochu Rezací Ploter je určený pre kancelárie a domáce použitie.Plug and play - jednoduchá inštalácia.Úplne Nové,vysoko kvalitné a extra dlhú životnosť. Prenosná veľkosť,ľahké a šetrné prevádzky,dobrou voľbou pre obchod,úrad,škola,domov pomocou a predjedlá.

Obrys Rezanie - je jednoduché s artcut softvéru . Prichádza s podsvietený LCD displej a veľké ovládací panel tlačidlá. Nastaviteľná rýchlosť a sila je k dispozícii stlačením jediného tlačidla. Digitálny prístroj je pre presné nastavenie.

Artcut softvéru je profesionálnej kvality, veľmi ľahko použiteľný program, ktorý umožňuje znížiť prakticky akýkoľvek tvar alebo konštrukcia s vašej elektronickej rezacích strojov. To one-z-za-druhu program vám dáva možnosť používať svoj písma, importovať vlastné umelecké diela a kresliť na vlastné tvary! Možnosti sú nekonečné!

POZNÁMKA : tam je ďalší softvér s názvom Signmaster-nie zadarmo. Ak ju potrebujete, kontaktujte náš zákaznícky sevice. V tejto verzii, ak máte obrázok, ktorý má mnoho farieb, môžete ho ľahko identifikovať každú farbu a nakrájame ich samostatne 3D-shadow (drop-shadow funkciu) V tejto verzii, môžete ľahko pridať extra vystrihnúť riadky, ktoré sú navrhnuté tak, aby pomáhali v pletie. To je veľmi vzrušujúce, ako málo programy ponúkajú túto funkciu! Pracuje s nainštalované TrueType a OpenType Pracuje s tisícov voľný TrueType Fonty vrátane Dingbat/Wingding Písma Import rôznych formátov súborov vrátane SVG a PDF nástroje na Kreslenie, nakresliť a upraviť tvary Zvaru súbehu písmen a tvarov spolu Vyberte položku štýly, vrátane tieň a zatmenie, ak chcete zmeniť vzhľad listov a tvarov s len niekoľkými kliknutiami Auto-sledovanie funkcia automaticky konvertovať obrázky na rezanie Rez a Jednoduchá Tlač Uložiť a zdieľať váš návrh rozloženia Bezplatnú technickú podporu a prístup k profesionálne vyrobené video školenia series, Funkcia Produktu: Dual pozíciu preprave (predné pozície pre cut-through, vzadu pozícia pre štandardné vinyl). Profesionálny držiak žiletky dáva vám prístup k najúspornejší čepele k dispozícii. Veľmi jednoduchá obsluha a inštalácia guličkové pero, funguje ako vykresľovanie nástroj Dve plne nastaviteľné pinch-valce umožňujú použiť flexibilné škálu materiálov. Kompatibilný s Windows 10, VISTA, XP. USB rozhranie. 110V-220V verziu a USA.UK.EÚ konektory pre krajiny na celom svete Typické Applicational Podať: prenos Tepla,Vinylové nálepky Technické Údaje: Veľkosť:14" (375mm) Čepeľ Typy:Štandardné Roland čepele a kompatibilné čepele Porovnanie - Poznámky:Vyššie kvality ako MH Série. Vodičské Metóda:Stepper motor Zahrnuté Položky:Vinyl Cutter,3-pack,Nože, Žiletky,Pero Prílohu,Sériový Kábel,USB Kábel,Napájací Kábel,Artcut Softvérové Rozhranie:Port & USB2.0 Max Rezná Šírka:10" Max Zdroj Šírka:14" Max. Tlak:500 gramov Max Rýchlosť:48 v / sek Číslo zo Zovretia Valcov:2 Opakovanie Presnosť:na 0,005 V (0.127 MM) Rozlíšenie:0.001 Palec/krok (0.0254 mm/krok) Požiadavky na Napájanie:110-220VAC 50/60 hz Automatické prepínanie(po celom Svete) Navi Mechanizmus:Jemný štrk krmivo valčeky Dva Roky Výrobca Záruka ZADARMO Životnosť telefonická Podpora

Package : 1 x 14" Rezací Ploter 1 x návod na použitie 1 x Artcut Softvér 1 x Napájací Kábel 1 x Sériový Kábel 1 x Držiak Čepele 1 x Držiak na Pero 1 x 3" Driver CD, 3 x Čepele

Fotografie:

Štítky: ako vinyl cutter, cutok vinyl cutter, kolo vinyl cutter, softvér automatu, rytie stroj softvér, sublimačná stroj silikónové, yiw vinyl cutter, príručka vinyl cutter, sublimačná stroj double, sublimačná stroj základné.


( 0 Hodnotenie )

Počet