Tlak Pary Sterilizácia Biologického Indikátora Bio Inkubátor AC110V-240V

€208.40


Moduly veľkosť:

Md40 plánov.chod:

Otvor Priemer:10 mm

Počet trubíc:15pcs

MD41:

Otvor Priemer:12 mm

Počet trubíc:12pcs

MD42:

Otvor Priemer:15 mm

Počet trubíc:6pcs

MD43:

Otvor Priemer:16 mm

Počet trubíc:6pcs

MD44:

Otvor Priemer:9 mm

Počet trubíc:24pcs

MD45:

Otvor Priemer:9 mm

Počet trubíc:18pcs

Popis:

A mikropočítačové kontrolovaného bio-indikátor vyhradená termostat inkubátora. To je široko používaný v konštantnej teplote kultúry procesu a biologické indikátory pre monitorovanie rôznych sterilizácia účinky. Je obzvlášť vhodný pre pravidelné konštantná teplota kultúry monitorovanie autoklávového biologických ukazovateľov a etylénoxidu sterilizované biologických ukazovateľov. Množstvo modulov, ktoré sú k dispozícii, ktoré môžu byť ľahko použitý s biologických ukazovateľov od rôznych výrobcov doma a v zahraničí.

Funkcie: Malá veľkosť a flexibilný pohyb rôznych modulov, ktoré sú k dispozícii na zápas biologické ukazovatele rôznych výrobcov(ako vaše vybrať) Prenosný, vhodný pre 24V napájanie adaptácie. Inteligentný algoritmus záruky regulácia teploty presnosť ≤±0.3°C v plnom rozsahu, účinne redukuje experimentálna chyba Voliteľné power off (automatické obnovenie funkcie boot automatická prevádzka funkciu, zlepšenie efektivity práce Transparentné izolácie kryt uľahčuje užívateľom vidieť cez celý proces experiment, Viac bezpečnosti a ochranu, zabezpečiť dlhodobú stabilitu a bezpečnosť v rámci automatickej podmienky, v súlade s CE normy, a sú bezpečné a spoľahlivé.

Parameter: Vstupné napätie: AC100~240V, 50~60Hz regulácia Teploty rozsah: izbovej teplote +5 ° C ~ 100 ° C regulácia Teploty presnosť: ≤±0.3°C, Čas, rozsah nastavenia: 1min~99h Modul teplota jednotnosť: ≤ ± 0.3 ° C, Displej, presnosť: 0.1 ° C Teplotná stabilita: ±0.3 °C, rýchlosť Ohrevu: ≤6min (od 20°C do 56°C) Rozmery: 145 × 113 × 110 mm

Zahŕňajú:

1 x Biologického Indikátora

1 x modul(Ako vaše vybrať)

Štítky: elektrické inkubátor, voda inkubátor, kuracie inkubátor zariadenia, plný utomatic inkubator, systém inkubátor, inkubátor teplota deti, motor otáčania inkubátor, inkubátor motorových plastové, častí inkubátora, inkubator radič.


( 0 Hodnotenie )

Počet