Dieťa Vody Mat Nafukovací Vankúš Dieťa Batoľa Vody Hrať Mat pre Deti Raného Vzdelávania Rozvojové Hračky pre deti

€5.89


Kreatívne Vody Mat Detské Nafukovacie Patted Pad Detské Nafukovacie Vodné Vankúš Dieťa Hrať Mat Batoľa Zábavné Pat Podložka Hračky

Funkcie:

1,ZMYSLOVÁ STIMULÁCIA pre dieťa, zatiaľ čo oni hrajú. Dať dieťa niektoré bruško čas, kým sa zabávať sa s našimi nafukovacie vodné aktivity mat. Pediatri vysoko odporúčame umiestnenie detí na ich bruško hrať, pretože pomáha posilňovať svoje nohy a svaly paží pripraviť ich na prehľadávanie. Bruško čas hračky sú zábavný spôsob, ako pomôcť dieťa plniť ich vývinových míľnikov.

2,JEDNODUCHÁ MONTÁŽ bruško čas hračka mat je pripravený v žiadnom okamihu. Jednoducho nafúknuť, naplniť vodou a vaše dieťa je pripravený na dotykové a vizuálnu zábavu. Svetlé a farebné penové hračky pohybovať vo vode, stimulovať vaše dieťa s okom koordinácia rúk a zároveň nabáda ich, aby sa zdvihnúť na ruky chytiť plávajúce morských živočíchov.

3,JEDINEČNÝ DARČEK pre dieťa sprchy. Tento unisex detská hračka bude oveľa ocenia rodičia, a nie je k dispozícii v obchodoch. Don t byť, že osoba, ktorá nakupuje novorodenca šaty, ktoré sú prerásť predtým, než dieťa môže nosiť. Dať darček, ktorá povzbudzuje dieťa s prirodzená zvedavosť, pomáhajúc im rozvíjať ich zručnosť v prstoch.

4,NAŠEJ dlhodobej spotreby A ÚNIKU VOĽNÝ zmyslové bruško čas hračky sú vyrobené z eko-šetrné heavy duty PVC, poskytuje neporiadok zadarmo zábavný spôsob, ako sa baviť vaše dieťa chlapec alebo dievča. Túto aktivitu vody, pat a mat hračka je schválené pre deti od 3 mesiacov a hore.

5,SPOKOJNOSŤ ZARUČENÁ alebo vaše peniaze späť. Stojíme za všetky naše dieťa produktov, takže ste don ' t musieť starať. Aby vaše Bruško Čas Aktivitu Vody Mat dnes a začnite si užívať bruško čas s dieťaťom tento víkend.

Parametre:

Názov produktu: Pat vody vankúš

Veľkosť produktu : Ako je znázornené

Produkt materiál : PVC životného prostredia 6P materiálu (v súlade s Európskymi EN71 bezpečnostný štandard)

Produkt tryska: 6P ochrany životného prostredia, non-jedovaté tryska

Produkt funkcie: cvičenie svalov, detské hračky

Štítky: black mousepad, herné podložka pod myš, koberec podlahy, dekor vankúš, dieťa vzdelávania, mtg playmat, swage nástroj, dropshipping centrum nájsť produkty na predaj, animis brinquedos, bebe jumpsuit.


( 5 Hodnotenie )

Počet