Dieťa je roztomilý zvierat kick&hrať na klavíri hudobné hračky hrať mat 2 hrať modely,dlho sa hrá a vybudovať pieseň skoro vzdelávacie hračka klavír

€20.44


dieťa je roztomilý zvierat kick&hrať na klavíri hudobné hračky hrať mat 2 hrať modely,dlho sa hrá a vybudovať pieseň skoro vzdelávacie hračka klavír

Funkcia:

Piano Fitness Rack hrať mat Funkcia: svetlá,hudba,zvuk veľkosť Produktu:42.5x31.5x4.5 CM(Dĺžka*Šírka*Výška) 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Zbrusu nový a High end Funkcie: Vzdelávaciu, Elektronické, Hudobné, Mäkké Pohlavie: Unisex Farba: farbu, Materiál: Nylon +ABS +elektronických komponentov Napájací zdroj 1.5Vx3AA(neobsahuje)

Vrátenie A Vrátenie Peňazí:

l Ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní so svojím nákupom, kontaktujte nás a my vám vyriešiť problém.

l Prosím, kontaktujte nás ak chcete odoslať položku späť,Všetky položky sa vráti, musí obsahovať všetky originálne balenie. Vrátenie tovaru, musí byť v jej PÔVODNOM STAVE a BALENIE BEZ AKÉHOKOĽVEK ĽUDSKÉHO ŠKODY.

l Objednávky, ktorý je vrátený z dôvodu nevyužitá, neúplné ,nesprávne uvedenej adrese ,opustené vaše miestne postoffice alebo clo nebude vrátené zákazníkovi a bude len vadí na náklady zákazníka

l Len chybné merchandises sú predmetom výmeny a to do 3 dní od doručenia. Pošlite nám e-mail a vrátil sa s našimi pôvodnými ZNAČKU, NEPOŠKODENÝ a OSN-NOSENÉ v PÔVODNOM STAVE, ako bola odoslaná k vám. Žiadne nároky na použitý tovar a ľudské škody.

l Všetky návrat a opätovné zásielky poštovné a manipulačné poplatky za predpokladu kupujúcim.

Spätná väzba:

Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minúta. Ďakujeme!

O Nás:

Ahoj,To je múdre!

Zaručujeme, položka, ktorú nákup je rovnaký ako je popísané vyššie.

Múdry je commited na zásobovanie najlepšie produkty s konkurenčné ceny pre kupujúcich zo každý návštevník sveta.

Prosím, kontaktujte nás prostredníctvom www.tantra-egypt.sk správu, ak máte nejaký problém.Odpovieme do 24 hodín, v našich pracovných dní.

Všetky výrobky, ktoré ponúkam v mojej obchod prichádzajú s novými a módny štýl,vynikajúcu kvalitu, ale lacnejšie cena celý čas. Prvýkrát sme podnikať;budúci čas, sme sa stali priateľmi. Dúfam, že sa vám celý proces!

Dodávame najlepšie položiek a najviac vynikajúce služby, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky. My vás budeme kontaktovať v prvom spôsobom.

Necháme pozitívnu spätnú väzbu raz sme dostali spätnú väzbu od kupujúceho.

Hodné Tovar, Competi smernice Cien, Zákazníka Prvý!!!

www.tantra-egypt.sk predávajúceho:

Múdry

Štítky: telocvičňa klavír, sr2ez, Gombíkovú, piano dieťa hrať mat, piano koberec, gombíkovú batériu, kop a hrať, sullen, hrať prehrávač 2, koberec klavír.


( 0 Hodnotenie )

Počet