WBT-3 ELEKTRICKÉ NOŽNICE

€41.35


POZNÁMKA: 1.Pre ruských Zákazníkov: Aby ste sa dostanete balíček na čas, Prosím, aby ste nám vaše celé meno v prípade, že je nejaké problémy počas prepravy, ak nie uveďte vaše celé meno môže oneskorenie dodávok, 2.Pre Zákazníkov vo Vzdialenej Oblasti: vezmite Prosím na vedomie, že tam je príplatok za poštovné poplatok miesta vo vzdialenej oblasti prostredníctvom DHL, FedEx a iných kuriérskych služieb. Naša cena nie je vrátane všetkých vzdialenej oblasti poplatky. Preto, vzdialenej oblasti, poplatky alebo iné poplatky zapojení sú kupujúceho, zodpovednosť, prosím, láskavo kontaktujte nás pre prepravné náklady, ktoré ste si pred zakúpenie položky ak sa vaša dodacia adresa je vo vzdialenej oblasti vašej krajine. 3. Pre Všetkých Zákazníkov: odpoveď: nemáme loď položka na adresu PO BOX, a my len loď položku angličtina adresu, tak prosím, zanechajte nám vaše telesné anglický adresa, keď budete platiť. b: vezmite Prosím na vedomie, že kupujúci je zodpovedný za dovozných ciel a daní. Naša cena nie je vrátane všetkých clo alebo dane. c: Ak máte nejaké špeciálne požiadavky vyhlásiť hodnotu pre colné, prosím, druh ly, dajte nám vedieť, pokiaľ urobíte, aby s nami, inak sme wiII musieť použiť váš nákup hodnotu, ako deklarujú hodnota pre colnicu.

1.Popis Produktu

WBT-3 Elektrické Nožnice je široko používaný v rodinách, alebo v rôznych závodoch, ktoré potrebujú rezanie 0-10 MM (závisí od materiálu).

Prenosné Elektrické Nožnice Funkcie

1. Je to pohodlné a prenosné, elektrické zapojený.

2. To je nízka spotreba a vysoká energetická efektivita.

3. Do tkaniny, nožnice,nožnice na mieru,elektrické nožnice

robiť šitie na mieru nožnice ,elektrické nožnice na mieru,šitie nožnice nôž fréza,t elektrická rozbrusovacia píla ,fréza akumulátorové,rozbrusovacia píla ungsten ocele nôž,viacúčelový nôž pting volfrámové ocele čepeľ, je v trvalom služby.

4. Nízka hlučnosť, priaznivé vyžarovanie tepla a silné nepretržitú pracovnú kapacitu.

Rezanie Rozsah (závisí od materiálu):

10 mm :spodná bielizeň,látky,textílie ,pletené tovaru,cítil,deku,záves

7mm :päť vrstva kartónu, 17 listov papiera A4,jeden list 80 g

5mm :koža ,koberec,plastové,fiberglas , gumy

Náhodné Príslušenstvo

Trup

Fréza hlavu(ostré/krátke pracovného života/rezanie rýchlo pre ťažké a hrubé)

Fréza hlavy B(tupý/dlhej životnosti/rezanie pomaly na mäkký a tenký

Zapojte batérie

Výkon adapte

2.Poštovné A Platba

MIN :1set

Obal Veľkosť: 42*30*38 CM

Balenie Det prevádzkované elektrické nožnice,batérie, elektrické nožnice,elektrické nožnice ail 10sets v jednom kartóne

N. W: 9.0 KG G. W: 11.0 KG

Malé Dodacia lehota :Do 3days

Väčšinu Času Doručenia :30 dní po potvrdení a vklad vypláca

Obchodné Doložky :FOB Xiamen

Vzorka :Všetky vzorky potrebné náklady

Štítky: elektrické záhradnícke nožnice ws, l elektrický záhradnícke nožnice, bábika záhradnícke nožnice, elektrické stromov, záhradníckych nožníc, estigeras elektrické záhradnícke nožnice, kingson elektrické záhradnícke nožnice, gumené záhradnícke nožnice, výška elektrické záhradnícke nožnice, elektrické nožnice záhradnícke nožnice, rastlina záhradnícke nožnice.


( 0 Hodnotenie )

Počet