D6 Počítač Reproduktor USB Káblové Silný Bar 4D Stereo Subwoofer Bass 2 Reproduktor Pre PC, Notebooku, Telefónu, Tabletu Priestorový Zvuk Box

€5.23


Nový 4D Stereo USB Bar 2 Reproduktor Prenosný, Trvanlivý Ploche Subwoofer Počítača, Audio Sound Bar Univerzálny Pre Počítač Smart Phone

Funkcie:

1. Superior Vysokej Kvality: S 360-stupeň priestorového zvuku, kvalita, 2 reproduktory a 2 vzduchové kanály, 4 jednotky zvuk a 4D stereo volume, si môžete vychutnať v kine úrovni šok, a vysoko kvalitné kvalitu zvuku.

2. Prenosné Ploche Reproduktora: zvuk bar prijme jedinečný dizajn, ktorý je veľmi vhodný pre umiestnený na prednej strane počítača, a je veľmi vhodný pre radosť hudby vonku. Štýlový a hladký vzhľad cítite organizované na všetkých miestach.

3. Jednoduché Použitie: zvuk bar je napájaný USB (5V), s 3,5 mm plug and play, funkcie, žiadny dodatočný softvér nie je potrebné. Stačí ju pripojiť do 5V pre napájanie a pripojte 3,5 mm konektor na zariadenie, zvýšte hlasitosť a užívať si.

4. Low-profile Reproduktor Dizajn: USB reproduktor je úplne vhodný pre váš počítač, monitor. To je napájaný USB a pripojený k monitoru cez vstavaný USB hub, teda dosiahnutie elegantný desktop prostredí.

5. Široká Kompatibilita: zvuk bar podporuje väčšine zariadení so štandardným 3,5 mm konektory. Kompatibilný s PC, počítači, notebooku, tabletu, inteligentného telefónu. (Poznámka: USB napájanie je potrebné).

Špecifikácie:

Názov: USB Počítača Audio

Model: D6

Výstupný výkon: 3W

Napájanie: USB

Spôsob pripojenia: AUX 3,5 MM audio jack

Frekvencia: 30HZ~15KHZ

Počet reproduktorov: 2

Kanál: 2.0

Kľúčové funkcie: line ovládanie a nastavenie hlasitosti

Osvetlenie: podpora

Vzdialenosť: 35 DB

Pomer signálu k šumu: 65DB

Napätie: DC5V-1,0

Shell materiál: plast

Veľkosť balenia: cca 340*110*85mm/13.39*4.33*3.35 v

Hmotnosť brutto: o 0.63 KG

Balenie Zoznam:

1*Počítač Reproduktor

1*Inštrukcie

Štítky: blootooth reproduktor mi, 21 pc reproduktory, pc reproduktor, subwoofer reproduktor 12 palcový dvojité bobine, bluetooth reproduktor, reproduktor, zvuk surround, klasické speaker box, reproduktor cabl, aiyima ucho.


( 4 Hodnotenie )

Počet