Kalimba 17-Tlačidlo Palec Klavír, Transparentné Akrylátové Darčekové Súpravy W/Taška Nálepky Kladivo ZJ55

€5.28


Kalimba 17-Tlačidlo Palec Klavír, Transparentné Akrylátové Darčekové Súpravy W/Taška Nálepky Kladivo ZJ55

Poznámka 1:Budeme mať ochrana osobných údajov bezpečné a bude odhaliť akékoľvek osobné informácie.

2:kontaktujte nás, ak máte akékoľvek otázky. Naše po-predajný tím vám ideálne riešenie, v prvý raz. Položka Špecifikácia:

Funkcie:

1. Tento roztomilý kreslený-tvarované kalimba je vyrobený z priehľadného akrylu s materiálom na krásny vzhľad a vynikajúce spracovanie.

2. 17 kovové tines prijme medzinárodnú normu C naladiť dizajn, zodpovedajúce tunes kovu tines sú D6-B5-G5-E5-C5-A4-F4-D4-C4 (stredná) -E4-G4-B4-D5-F5 -A5-C6-E6 (zľava doprava).

3. Jednoduché hrať sa a učiť sa rýchlo, len držať ho v ruke, a potom použite palec vytvoriť jasný a príjemný zvuk, použite mini kladivá ľahko naladiť.

4. Vhodné pre cestovanie, zábava, náboženské obrady, a môže byť tiež použitý ako vynikajúca dekorácia pre domácnosti, kancelárie, štúdií, atď. To je skvelý hudobný darček pre priateľov a rodinu.

5. Prichádza s zips box, ľahko nosiť a hrať nádhernú hudbu kdekoľvek; a tón nálepky, ktoré vám pomôžu naučiť a hrať kalimba ľahko a rýchlo.

Upozornenie:

1. Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt. Prosím, aby menšie odchýlky v dôsledku ručné meranie.

Špecifikácia:

Materiál: Akryl + Drevo + Kov

Tón: C

Klávesy: 17 tlačidlá

Položka veľkosť: 13 * 15 * 2.5 cm / 5.1 * 5.9 * 1.v

Balenie Obsahuje:

Voľba 1: Normálna

1 x Kalimba

1 x prípade skladovania

1 x Začiatočník tón Nálepky

1 x návod

1 x tuning kladivo

1 x čistiaca handrička (náhodné farby)

Výber 2: Príslušenstvo

1x Základňa

1,O poslaní: Po objednaní výrobku, budeme loď vašej nákup do 3-4 dní. Ak máte špeciálne požiadavky,prosím, zanechajte nám odkaz, alebo nás kontaktujte priamo. 2,O Vrátenie peňazí: Ak bol tovar poškodený v tranzite, môžete ho vrátiť do 7 dní. V prípade žiadosti o vrátenie peňazí,musí kupujúci získať potvrdenie od predávajúceho. 3,O Veľkoobchod a Dropshipping: Pre veľkoodberateľov, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-8 dni, aby sa dospelo. Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. 4,Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?: Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť) 5,Čo môžem robiť, keď nákup ochrany je čas beží von?: Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

Štítky: kalimba javor gecko, klavír na vedomie, samolepky, kniha piano, keyboard yamaha, kniha kalimba, kalimba ružová, klávesnica hudba, klávesnice klavíra, piano nástroj, pre klavirista.


( 0 Hodnotenie )

Počet