Mini 8 Tlačidlo Kalimba Palec Klavír Mahagón Prenosné Bear-tvar Dreva Kalimba S ozdobná šnúrka na uniforme Mbira Sanza Klávesové Hudobné nástroje

€7.89


Popis :

Kategória produktov: Kalimba

Materiál: Mahagón

Tvar: Bear

Veľkosť: 11.5*8.5*3 cm

Farba: tmavo hnedá

Kalimba hmotnosť: 70g/2.46 oz

Použitie: Závesné ozdoby

funkcia:

1. Skvelé Hudobné Nástroje Darček: Ideálny darček pre ktoré milovník hudby vo vašej rodine. Má nádherný tón pripomínajúci obrie music box. Je to najlepší darček pre učiteľov, priateľov, milencov v všetky dôležité príležitosti ako sú Narodeniny, Vianoce , Valentína a Nový Rok, a pod.

2. Jedinečné Hudobné Nástroje: 8 vyryté očíslované kľúče vyrobené z ocele, ktoré boli rezané a naladený ručne. Jednoducho podržte kalimba vo vašich rukách a hrať. Môžete mať talent v krátkom čase akonáhle si to, obzvlášť sa hodí pre deti , dospelých, začiatočníkov a profesionálov.

3. KOA Dreva Palec Klavír: Vyrobené z vysoko kvalitnej KOA dreva s 8 vysokej pevnosti uhlíkovej ocele kľúče zabezpečiť dokonalý zvukový efekt, vyrobiť skvelý vibrácie zvukov. Ľahký a prenosný, ľahko zobrať kdekoľvek.

4. Mini a Prenosný Medveď Tvar Kalimba: Mini prst klavír veľkosť:2.75 X 2.3 cm, ľahký a ľahko prenosný, možno použiť ako prívesok na zavesenie okolo krku, môžete tiež zavesiť na školské tašky, kľúč, taška, a interiéru vozidla.

5. Krásny prívesok, Masívneho Mahagónového dreva telo, veľmi rafinované, najlepšie na darček pre deti a priateľov'birthday a Vianoce,atď.

Obsah:

1 * 8 Tlačidiel Kalimba

1 * ozdobná šnúrka na uniforme

Poznámka: Všetky obrázky a popisy sú len pre ilustračné účely. Farebné odchýlky sa vzťahujú na skutočné konfigurácie systému a mierne rozmer rozdiel je povolené z dôvodu ručné meranie.

Štítky: box hudba drevené, mini kalimba palec klavír, kalimba ocele, Piano, kniha piano, keyboard yamaha, nástroj hudby, klávesnica mechan, väzby hudobné nástroje, kalimba mbira.


( 0 Hodnotenie )

Počet