Hladina kvapaliny Senzor Detektora Prietok Vody Snímač DC 5~12V Non-kontakt Hladina Kvapaliny Senzor XKC-Y25-NPN Vody Snímač Úrovne Príslušenstvo

€4.40


Hladina kvapaliny Senzor Detektora 5~12V 5mA Non-kontakt Hladina Kvapaliny Inteligentný Senzor Hladiny Vody Snímač Indukčný Úrovni Prepínač

Popis:

Inteligentný non-kontakt hladina kvapaliny senzor prijme pokročilé technológie spracovania signálov a vysokorýchlostné spracovanie signálu čip, a nebudú ovplyvnené nádoba s hrúbkou steny pri zistení kvapaliny úrovni vo vzduchotesnej nádobe. Hladina kvapaliny senzor sa inštaluje pod kontajner (vysoká a nízka úroveň). Nie je potrebné vŕtanie a nekovové nádoby, jednoduchá inštalácia. To môže zistiť hladiny kvapaliny v rôznych toxických látok, kyseliny, alkalické kovy a všetky druhy kvapalných v vysokého tlaku vzduchotesnej nádobe. To môže byť široko používané a nemá špeciálne požiadavky na kvapalné médium a materiál nádoby.

Funkcie:

Non-kontakt hladina kvapaliny senzor sa vzťahuje na nekovové nádoby bez priameho kontaktu s kvapalinou, ktorá nie je postihnutá rozsahu alebo iných nečistôt.

Inteligentný hladina kvapaliny meradlom úprava a úroveň funkcia pamäte, hladina kvapaliny režim zobrazenia, môže dosiahnuť multi-point série spojenie.

Elektronickými obvodmi štruktúra skôr ako stroje a zariadenia zabezpečuje stabilný výkon, odolnosť a dlhú životnosť.

Vysoká stabilita, vysoká citlivosť, silné anit-rušenie schopnosť uistite sa, že to nebude mať vplyv elektromagnet, špeciálne navrhnuté riešiť frekvencia zdroja rušenia a bežný režim rušenie.

Kompatibilné s väčšinou 5 ~ 24V sieťový adaptér.

Silný kompatibilitu prostredníctvom rôznych nekovové materiály, kontajnery, ako sú plasty, sklo, keramika atď., s 13mm alebo viac indukčné vzdialenosť.

Testy sú presné a stabilné a teplotou vody úrovni môžu byť detekované. Kvapalina, prášok, častice môžu byť detekované.

Špecifikácie:

Model: XKC-Y25-NPN

Výstup: NPN

Vstupné Napätie (InVCC): DC 5~12V

Aktuálne: 5mA

Výstupné Napätie (vysoká úroveň): InVCC

Výstupné Napätie (nízka úroveň): 0V

Výstupný Prúd: 1~100mA

Čas odozvy: 500mS

Prevádzková Teplota: 0~105℃

Indukčné Hrúbka (citlivosť): 0~13 mm

Komunikácia: RS485

Vlhkosť: 5%~100%

Materiál: ABS

Vniknutie Ochrana: IP67

Package:

1pcs Snímač x

Štítky: plavákový prepínač úrovne, prietoku spínač, falošné peňaženky, kapacitný úrovni, arduino snímač vody, ultrazvukový senzor vody, 12v flow sensor, prietok vody prepínač, xkc y25, úroveň kvapaliny senzor.


( 3 Hodnotenie )

Počet