DF-96D Automatický Regulátor Hladiny Vody Prepínač 20A 220V Vodná Nádrž Hladina Kvapaliny Detekcia Snímača Vodné Čerpadlo Regulátor 2m Sondy

€5.30


Single-ovládať AŽ bazén (skladovanie vody) pokyny na inštaláciu sú znázornené na obrázku 1

A(červená)—Vyššia hladina vody kontrolný bod. Keď hladina vody sa dostane do bodu, sonda dotyk vody a regulátor môže zastaviť čerpadlo auto. B(modrá)—Nižšia hladina vody kontrolný bod. Keď hladina vody dostane preč B bod, sonda mimo dosahu vody a regulátor môže začať čerpadla auto. C(black)—By mal byť umiestnený v dolnej časti bazéna ako spoločnej línii. D(zelená) a E(žltá)sú spojené s K (black). Single-ovládanie DOLE bazén(odtok vody)návod na inštaláciu je znázornené na obrázku 2.

E—Vyššia hladina vody kontrolný bod. Keď hladina vody sa dostane do E bod, sonda dotyk vody a regulátor môže začať čerpadla auto. D—Nižšia hladina vody kontrolný bod. Ako je hladina kvapaliny dostane preč D bod, sonda mimo dosahu vody a regulátor môže zastaviť čerpadlo auto. C—By mal byť umiestnený v dolnej časti bazéna ako spoločnej línii. A&B—odpojený 1 . Nedostatok vody ochrana návod na inštaláciu je znázornené na obrázku 3.

C&D—Nižšia hladina vody kontrolné body. Keď hladina vody sa dostane mimo tohto bodu, C alebo D sonda mimo dosahu vody a regulátor môže zastaviť čerpadlo auto. E&C—krátke-pripojený;&B—odpojený 2 . Spoločné kontroly HORE a DOLE bazén návod na inštaláciu je znázornené na obrázku 4.

A—Hornej hladiny vody kontrolný bod v HORE bazén. Keď hladina vody sa dostane do bodu,sonda dotyk vody a regulátor môže zastaviť čerpadlo auto. B—Nižšia hladina vody kontrolný bod v HORE bazén. Keď hladina vody sa dostane mimo bod, sonda mimo dosahu vody a regulátor môže začať čerpadla auto. C—By mal byť umiestnený v dolnej časti NAHOR a NADOL bazény ako spoločnej línii. D—Nižšia hladina vody kontrolný bod v DOLE bazén. Keď hladina vody dostane preč D bod, sonda mimo dosahu a regulátor môže zastaviť čerpadlo auto. E—Vyššia hladina vody kontrolný bod v DOLE bazén. Keď hladina vody sa dostane do E bod, sonda dosiahnuť vody a regulátor môže začať čerpadla auto. Potom bazén začína na odtok vody. Ak nie, E bod odpojený

Používa na riešenie problému: 1. Na výkon, ale žiadna práca:. Skontrolujte červený indikátor svieti alebo nie. Ak nie, spojenie je dosť dobré; 2. Keď hladina vody je nad alebo pod sondy, ale čerpadlo sa nespustí alebo zastaviť auto, skontrolujte Prosím, či je ako takto. a. Či sonda je umiestnená príliš vysoko alebo nízko, aby sa hladina vody môže dosiahnuť alebo mimo dosahu to; b. Spojenie hornej &nižšie line alebo sondy je vykĺbenie chyby alebo krátke pripojený; c. Ak chcete skontrolovať, sonda, či je hrdza alebo nie, alebo spojenie je dosť dobrý. d. C - Check spoločnej línie, či je umiestnené v lowermost dolnej časti bazéna.

Balík obsahuje:

1pcs Automatické Hladiny Vody Prepínač, Regulátor

3ks 200 Snímač

Štítky: plavákový prepínač úrovne, 24 v truck, cnc valček, prietokomer univerzálny, extra senzor vody, úroveň vody, prietok vody prepínač, pohybu pir senzor, uhlík motora, plavákový spínač.


( 2 Hodnotenie )

Počet