Macrame vankúš Boho vankúš Ručné macrame vankúš Vlastnú veľkosť a farba

€26.02


Sľub

Dostanete $1 Č prahová hodnota kupónu ak ste zanechať pozitívny feeback s jasnými obrázky po obdržaní tovaru.Prosím kontaktujte nás a získajte kupón keď ste odišli pozitívne feeback.

PRODUKT

Ručné vlastná veľkosť macrame vankúš nové a vysokej kvality. Módny dizajn, pohodlné a mäkké. Ideálny pre stoličky, terasa, home, office, atď. Materiál: Bavlna Vzor:Pevné Veľkosť: 45x45cm Použitie: Vhodné pre domáce dekorácie, auto dekorácie, hotel, kaviareň a dekor. Obsah balenia: 1pc * vankúš Prosím na vedomie, že: Pretože rozdiel medzi svetlom a obrazovky, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od obrázka. Prosím pochopiť. Vzhľadom k handwork, prosím, aby veľkosť odchýlky 1~2 cm. Ďakujeme!

Doprava

Tovar bude odoslaný do 1-7 pracovných dní po tom, čo sme overenie vašej platby.

Dodacia Lehota

Poskytujeme Dopravu Zadarmo cez www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava. Pozemok trvá 1-4 týždne dostať. Čas doručenia závisí od destinácie. Vzdialených krajín a prísne Colné (napr. Brazília) bude to dlhšie ako 4 týždne, prosím, buďte trpezliví. Ak ste súrne, prosím, vyberte iné prepravné spôsoby, ako EMS/ FedEx/ UPS/ DHL.

Povinnosť & Daň

Kupujúci sú zodpovední za všetky clá a dovozné dane poplatok vo vašej krajine. Pomôžeme vám vyhlásil položky ako darček s nízkou hodnotou.

Vrátenie & Exchange

Všetky naše položky budú označené a balené v dobrom stave pred odoslaním. Budeme sa snažiť vyhovieť všetkým našim zákazníkom. Ak nie ste spokojný z akéhokoľvek dôvodu, prosím, vráťte položka v rámci pôvodného stavu v lehote 7 dní od doručenia pre vrátenie peňazí alebo výmenu. Kupujúci bude platiť prepravné náklady na vrátenie položky.

Spätná väzba

Prosím, láskavo nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu (5 hviezdičiek prosím), ak ste spokojní s našimi položky. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otvorený spor na www.tantra-egypt.sk. Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém.

Štítky: boho šperky, kustuv vankúš, české hodiť vankúš, stolička lístkového, boho obliečka na vankúš, pilows kryt, geometrické dekoratívne vankúše bielizeň, boho vankúš, macram, boho dekorácií na stenu.


( 0 Hodnotenie )

Počet