Moderný Jednoduchý Nordic Velvet Vankúš Vertikálne Podmienky Vankúš Na Gauč Dekorácie Vankúš

€5.52


Poznámka:

To je vankúš bez vložiť ,ak chcete získať vankúš s vložkou ,plase kliknite na obrázok nasledovne :

Vzhľadom na šitie, tkanie a pružnosť problémy, tam bude chyba 1-3 cm merané manuálne

Názov: Jelenice zamatový povlak na Vankúš

Veľkosť: 30*50 cm 45*45 cm

Textílie: Vysoko kvalitné flanelové

Hrúbka: Hrubšie

Návod na čistenie: nízka teplota pranie, neutrálne, práčovňa kvapalina, nie chlórové bielenie, prirodzené sušenie

Teplé pripomienka:

Fotografie môžu byť mierne chromatické aberration s objektmi v dôsledku rôznych svetelných a displej. Pozor fotografov by si ich pozorne.

PS: Všetkých veľkostí a špecifikácie sú merané manuálne, a tam môže byť kladná alebo záporná chyba 1-3 cm.

1、 nie Sme zodpovední za akékoľvek vlastné clo alebo dane.Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky,maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine .Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru .

2、 Všetky správy budú zodpovedané s 1 pracovného dňa ,ak nie ,prosím, láskavo znova odoslať e-mailom ,sme wil späť k vám čo najskôr.

3、 akceptujeme maloobchodné objednávky a veľkoobchod a ochotne vám najlepšiu cenu.

4、 Fyzicky poškodenie, ktoré nie sú v rámci riadneho prevádzkového stavu v dôsledku kupujúceho, zneužitiu alebo inštalácie nie sú zahrnuté.

5、 Ak sa rozhodnete kúpiť si to,prosím, kliknite na tlačidlo "kúpiť teraz"sa dostanete na ďalší krok .

Môžete platiť Boleto ,Visa,MasterCard,QiWi,Western union ,debetná karta Maestro, Webmoney a Bankovým prevodom, a tak ďalej.

Všetky platby musia byť ukončené do 5 dní po aukcia,v opačnom prípade si vyhradzujeme právo stornovať objednávku, a relist položky.neplatiacim víťazi budú mať negatívnu spätnú väzbu a musí sa uviesť na www.tantra-egypt.sk na zavesenie.

Spätná väzba je náš život, pred odchodom neutrálne alebo negatívne spätné väzby, prosím neváhajte a kontaktujte nás,komunikácia pomáha riešiť problémy.Staráme sa našim zákazníkom, potvrdiť a odpoveď vám ju v priebehu 12 hodín.

Prosím, zbierať naše FNNG Uložiť kliknutím na "Follow" ak sa vám to páči , miesto je buynow.www.tantra-egypt.sk .

Sme radi, že môžeme dostať svoje viac ako 10 slov a 1 obrázok s 5-hviezdičkové hodnotenie, spätnú väzbu výrobku l ike tieto:

Štítky: kolo pilow kryt, kustuv vankúš, cv velvet vankúš, posteľ nárazníka 3, antilopy vankúš, dekoračné vankúše, fialového zamatu, pilows kryt, dp prepravné podmienky, vintage velvet vankúš, logo vankúš.


( 1 Hodnotenie )

Počet