JIMMY JV53 Ručný Akumulátorový Vysávač 125AW 20kPa Účinný Sací Výkon Bezdrôtovej Prachu Zberateľ Sweep Čistiace prostriedky Aspirator

€157.12


JIMMY JV53 Ručný Akumulátorový Vysávač 125AW 20kPa Účinný Sací Výkon Bezdrôtovej Prachu Zberateľ Sweep Čistiace prostriedky Aspirator

Zaujímavosti

Výkonný Striedavý Digitálneho Motora S treťou generáciou 100 000 ot. / min striedavé digitálne motory. Moc celý stroj je 425W, zápas s 125AW a nasávania motora účinnosť je až 55%. Pre ktoré dosiahnu rovnaký sacie účinnosť, ale tiež trvá dlhšie a silnejšie. Anti-roztočov Technológie S výkonným striedavé digitálny motor, účinne vyčistiť roztoče a prach. Priniesť čistejšie životné prostredie na vašej rodiny tým, plieskal a sania až baktérie, alergény a tak ďalej. 55mm Veľký Priemer Brushroll Zdvihne Všetok Prach a Častice Na 55mm priemer mäkké a tvrdé vlákna zmes brush roll môžete vyzdvihnúť všetok prach a častice, utrite nečistoty a stopy na podlahe, vyleštiť podlahu pri čistení. Vysoko Účinná HEPA Filtrácia 99% filtrácia oddelenie účinnosť, môže účinne filter jemného prachu a zostať ďaleko od sekundárneho znečistenia. Ľahký a Ľahká Ovládateľnosť 65°ergonomická rukoväť uhol dizajn a 1.46 kg svetla hmotnosť stroja, zápästie je v pohodlnejšie počas čistenia a trvá menej úsilia na prepravu vákua. Multifunkčný Dizajn Stroj obsahuje elektrické podlahové hlavu, Elektrický matrac hlava, 2-v-1 čalúnenie nástroj, a 2-v-1 štrbinovou nástroj, rýchlo čistí všetky v okolí domu a auta. Anti-navíjanie Vlasy Dizajn Inovatívne česanie štruktúra, môže samostatné všetky druhy vlasov z brush roll do prachu cup počas čistenia, nie je sušič na navíjanie okolo brush roll. Až 30 minút Beží Čas Veľká kapacita lítium batéria disky do 30 minút behu. Batériu možno oddeliť od stroja a vymeniť za nový.

Popis

JIMMY JV53 Ručný Akumulátorový Vysávač

125AW Veľký Sací Výkon | 30min dlhodobo čas

55% Vysoká účinnosť Digitálny Motor, 125AW Veľký Sací Výkon

JIMMY to Dual-cyclonic Filtračná Technológia získal patentovej ochrany v 11 rozvinutých krajín(vrátane USA, veľká BRITÁNIA, Nemecko, Japonsko, ect.)Patentovaný Dual-cyclonic Filtračný Systém prispieva k viac výkonné sacie a viac účinné čistenie.V porovnaní s tradičnými multi-cyclonic systém filtrácie,JIMMYHO Dual-cyclonic Systém Filtrácie robí menšie windage a silnejší vietor,a dostane viac výkonné sacie. Okrem toho, oddeľuje prach od vzduchu hospodárne,efektívne môžu dosiahnuť tak vysoké ako 99%.

Ako 100 000 ot. / min Digitálne Motor, Dodáva Silný Sací Výkon

Vybavený ako 100 000 ot. / min vysoká účinnosť digitálny motor,JV53 je menovitý výkon dosiahne 425W,a sací výkon môže byť rovnako vysoká ako 125AW.

Vymeniteľná batéria umožňuje 30min dlhodobého hľadiska času,dosť na podporu wholehouse čistiace práce.

Pozostáva z 6pcs 2,5 Ah batérie buniek,batéria sa môže poskytnúť 54Wh elektrickej energie.To možno poznáte z vysávač a účtované samostatne a nahradený novým .pri starom veku, takže vysávač je životnosť môže byť predĺžil veľa.Batéria môže riadiť vysávač pre 30min v normálnom režime,v ktorom umožňuje čistiace práce 350㎡.Takže je to pre vás dosť vyčistiť celý dom, v ktorom ľahko a bez dobíjania.

Vysoko účinné Čistiace Schopnosti,Ľahko sa Čistí Celý Dom

Soft & Pevného Vlákna Zmes Brushroll,Anti-navíjanie Elektrické Podlahové Hlavu,Electric Anti-roztoč Matrac Hlavu.

55mm Veľký Priemer Brushroll Zdvihne,Všetok Prach a Častice sa Čistí Podlahu Ľahko.

Na 55mm priemer soft & pevného vlákna zmes brushroll môžete vyzdvihnúť všetky prachu a častíc,vytrieť nečistoty a stopy na foor,vyleštiť podlahu pri čistení.

Inovatívne Vlasy-česanie Štruktúra, Zabraňuje vypadávaniu z Žiabrových

Vlasy-česanie navrhnuté floorhead môže vyriešiť žiabrových problém efektívne,ľahko sa čistí pet vlasy bez žiabrových okolo brushroll.

Elektrické Matrac Hlavu Čistí Sa Roztoče a Alergény

Roztoče môžu spôsobiť kožné alergie, kožné vyrážky a opuch, svrbenie, alergická nosné problémy, kašeľ a astmy. Špeciálne navrhnuté tak, elektrické matrac hlavu poháňané nezávislým motorom,prostredníctvom intenzívneho bije a silného sacieho,odstráni roztoče hlboko v matrac.

Rôzne druhy príslušenstva uspokojiť rôzne potreby, riešiť čistenie problémy ľahko.

Bez ohľadu na to, v interiéri alebo v aute,strop alebo gauč štrbinovou,môžete použiť JV53 na čistenie kamkoľvek budete chcieť,ľahko a efektívne.

Vysoká Účinnosť HEPA Filtra Pasce 99.97% Častíc ako malý ako 0.3 mikrónov

Inovatívne navrhnuté rozšírenie HEPA filter môže absorbovať 99.97% 0.3 µm drobných častíc a alergénov účinne a ľahko oddeliť a vyčistiť.

Humanized Dizajn Využíva Jednoduchšie

65°Zlatý Ergonomický Uhol Design & 1.46 Kg Ľahký Hosť Nech CleaningWork Byť Jednoduché.65°ergonomické a 1.46 Kg hmotnosť hosť jednoduchšie držať a používať vysávač,robiť domáce práce je už ťažká práca.

Prázdne Prachu Pohár s Stlačte Tlačidlo

Prázdne prachu pohár s jediným stlačením tlačidla, takže sa nemusíte obávať, prachu bude nečistoty vašich rukách.

Štítky: f8 roidmi, xiao dreame t20, vysávač viomi, batéria jv53, jimmy jv 85 hadice pro, xiao jimmi jv53, robotock, príslušenstvo jimmy jv65, vákuové jimmy jv83, jimmy jv85 pro.


( 1 Hodnotenie )

Počet