12/Ks Kanalizácie, Čistenie Rod Domov Rúry Ropného Znečistenia Čistenie Stick Silný Bagrovanie Odvodňovacie Potrubie Stop Dreváky&Páchnuce Drezy

€2.95


Výkon

tyč bude automaticky pomaly rozpustiť, a bude aj naďalej pracovať na čistenie potrubia a deodorize.

Použitie

1. Vyberieme čistenie prút z obalu a zapojte ho do mozgov, až kým sa úplne z dohľadu. 2. Upratovanie rod bude automaticky a pomaly rozpustiť, a bude aj naďalej zohrávať úlohu pri čistení potrubia na odstránenie nečistoty a zápach. 3. Použitie čistenie rod môžu udržiavať zdravé potrubia prostredie na dlhú dobu, odstrániť baktérie šľachtenia, rozsahu odstránenie, zápach odstránenie a zabránenie upchatia.

Bezpečnostné opatrenia

1. Ak budete jesť alebo sa dotknite oči omylom, prosím, vyprať, s čistou vodou a vyhľadajte lekára v čase; 2. Umývanie rúk po použití. Udržať produktu na chladnom a vetranom mieste, mimo dosahu detí; 3. To je navrhol, že jeden rúry by mal byť používaný každý mesiac na jeden rok, aby potrubia hladké, sterilne a bez neobyčajnú vôňu. Výška môže byť pridaná podľa blokádu a frekvencia používania. 4. Účinnosť výrobku je ovplyvnená rôznymi škvrny, materiálov, teploty a environmentálne faktory. Všetky efekty sú predmetom skutočný účinok objektu.

Funkcie

čerstvý vzduch, pach odstránenie, efektívne bagrovanie, účinný rozklad, bez rúk, bez korózie, viac v bezpečí.

Štítky: čistenie kanalizácie, plug umývadlo, vlasy kanalizácie, vypúšťací kohútik, drez zátka, čistič kanalizačných, povodie mozgov, odtok kuchynský drez, čistič mozgov, odtok hada.


( 0 Hodnotenie )

Počet