Retro holiace strojčeky Sú vyrábané Ručne Zlato Dolár Vysoko Uhlíkovej Ocele, Skladacie Bezpečnosti Rovno Holič Britva na Tvár

€7.86


body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktu-desc { width: 100%; height: 209px; } #popis { width: 100%; height: 50%; } #detaily { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-hlava { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: dediť; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Holenie v prednej časti britva, vyčistite holiaci strojček, škrípanie nôž na škrabka handričkou, potom holenie, britka môžu byť použité opakovane, čepeľ môže byť nudné po dlhý čas, a nôž môže byť nabrúsené na kameň, brúsky na zlepšenie jeho ostrosť.

Je to ťažko daed, a vysoko uhlíkovej ocele britva má výhody vysokú tvrdosť, ostrosť a odolnosť proti opotrebeniu. Aplikácie: rodina, holičstvo, hotel, atď.

Rukoväť je vyrobená z čiernej santalového dreva a má vysokú tvrdosť, čo je trvalé. Farba je fialová-čierne, s mountain-ako póry dreva. Materiál je veľmi silný a jednotný. Je jasné, pocit po leštenie, cíti sa veľmi dobre, a má svetlo drevitých vôní. Má vynikajúce pozorovacie hodnotu.

Podržte britva s pravej strane, použite blade, podpora otvor v konkávny povrch kotúča s vašim pravým palcom, potom podržte rukoväť s index a stredné prsty držte rukoväť s vašou krúžok prst a malíčka. Chirurgia sa opiera o pružný pohyb zápästia na holenie a nie použitia sily cez rameno.

Názov produktu: Vintage skladacie britva

Druhy typ: Britva

Tipy: 1. Holiaci strojček údržba: Po použití, suché vody a obchod olej. Nedovoľte, aby slnko svietilo. Nedávajte ho vo vlhkom prostredí. Ak nie je žiadna údržba, môžete použiť jemný brúsny papier na odstránenie trochu hrdze na odstránenie hrdze.

2. Orezávanie ochrany: ostrosť špici, je pomerne tenký. Za normálnych podmienok, je len potrebné ísť dopredu a dozadu na škrabka handričkou, aby sa zachovala prehľadnosť. To môže len trim vlasy, nemusíte rez tvrdé predmety, a nepoužívajte ju ako papiernictvo nôž, aby to ostré.

3. Britva Bezpečnosť: nestláčajte čepeľ priamo s rukou na kontrolu ostrosť. Utrite handričkou alebo viacvrstvové papierové uteráky. Nože sú nebezpečné predmety. Nechcem nechať deti hrať sa s ním

Farba:Čierna + strieborná

Materiál:kov

Veľkosť:19*7.6*3.1 cm

Obsah Balenia:

1x britva

1x boxy

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Čas nalodenia: Všetky výrobok môžeme doprava sa v 3~8 deň v týždni, na väčšinou sme podľa objednávky zákazníka čas na balenie a preprava, musíme starostlivo skontrolujte kvalitu tovaru, predtým, než Loď, Tak si nejaký čas, aby sa s nimi manipulovalo. O sledovacie číslo update: Ak váš sledovacie číslo je žiadne logistické informácie, ako tisíce balíky zaslané do iných krajín, logistických spoločností nemal aktualizácia logistické informácie, prosím, kontaktujte nás prvýkrát, Prosím, láskavo nie sú priamo otvoriť sporu. Sme prvý čas pre vás riešenie! Alebo môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť)

Štítky: základná holiace strojčeky, 100 doláru peňaženky, zlaté jednozložkové razor, holiaci strojček, čepeľ britva, gold black jednozložkové razor, britva oholenie, dvere holiace strojčeky, holiace strojčeky mužov, britva.


( 0 Hodnotenie )

Počet