BAILI Luxusná Nerezová Príručka Bezpečnosti Ostrie Britvy, Dvojité ostrie Holiaci strojček Fúzy na Holenie pre Mužov s Zrkadla Prípade, +6 Lamiel BD179

€11.21


Obsah balenia: 1x Bezpečnosti Britva 6x Platinum+ Čepele 1x Zrkadlové Cestovné puzdro Funkcia: Premium high-end ťažkých ZAMAK Zliatiny Zinku materiálu. A s brilantnou chrome elektrolyticky pokrývajú povrch, ktorý poskytuje ušľachtilý a elegantný vzhľad. Tradičné holiaci strojček vám ponúka starej školy a retro pocit. Motýľ otvorenou hlavou dizajn, ľahko a bezpečne zmeniť čepele. Microcomb systém poskytuje extra bezpečnosť ako staré vzory počas holenia. Porovnať na elektrické holiace strojčeky, ručné holiace strojčeky, aby fúzy holení dokonale čisté, A je ľahké na čistenie zostal fúzy na britva hlavu, dať si viac hygiena a zdravie. Je dodávaný s 6 ks Platinum+ čepele, ktoré sú vyrobené z Americkej Bezpečnosti Britva Co.USA Doživotná záruka na orysovanie hlavu a zvládnuť!!!

Štítky: držiak žiletky, baili, dvojité ostrie britvy, bezpečnosť, dieťa bezpečnosti britva baili, britva, žiletky na holenie, demon čepeľ vesta, baili britva, holenie pohár qshave, klinec auta organizátor prípade.


( 2 Hodnotenie )

Počet