Pánske Šortky v Lete Fitness Posilňovne, Športové Kamufláž Rýchle Sušenie boku zips vrecká Jogging Krátke Nohavice pánske Šortky Beh

€3.47


Váš Nový Prejdite Na Šortky

Pánske Šortky v Lete Fitness Posilňovne, Športové Kamufláž Rýchle Sušenie boku zips vrecká Jogging Krátke Nohavice pánske Šortky Beh

QUICK-DRY TEXTÍLIE: Mäkká, pohodlná, priedušná oka materiálu cíti v pohode na pokožku a hebké na dotyk. Rovnako osvojil športovcov, ktorí perspire počas športových aktivít a mužov, ktorí musia sedieť na dlhé hodiny každý deň.

FUNKCIE: 1 uterák sa vrátili späť. 2 predné vrecká, aby telefón, kľúče a peňaženku v bezpečí. A jedno zadné vrecko na nejaké extra skladovanie. Nastaviteľné kontrastné čerpať reťazce, jednoduché nastavenie a zabezpečenie podpory.

POUŽITEĽNOSŤ: nohavice sú vyrobené pre beh a jogging. Poskytujú vetranie na vašu pokožku počas beží a cviky a udržať vašu pleť sviežu a dýchanie. Avšak, tieto šortky nie sú obmedzené na beh. Tieto šortky môžu byť použité pre vaše pravidelné tréningy, školenia, cvičenia. Nosiť tieto pláže a hudobné festivaly v lete.

VYROBENÉ NA NOSENIE: šortky sú uvoľnenej zapadajú s chudá vzhľad. Stehná budú mať obrovskú podporu pred, počas a po úteku z nosenie, tieto šortky. Nastaviteľným drawstrings sú pridané k vám vypadne, šortky podľa vašich pás veľkosti. Opasok objatie vaše pás pekne poskytujú väčšie pohodlie pre váš pás.

ŠORTKY, KTORÉ BUDE TRVAŤ: Tieto šortky sú vyrobené trvať dlho. Trvanlivosť tieto šortky, je úžasné. Vysoko kvalitné polyesterovej textílie je stictched s double lock systémy. Šortky sú testované, aby vydržali dlho a pobyt v skvelom stave, všetky po.

Tabuľka Veľkostí

Popíšte produkt, veľkostí, vrátane rôznych Sku' rôznych veľkostiach.

Pánske Telocvični Cvičenie Šortky Beží Krátke Nohavice

K dispozícii v 6 farbách, rôznych príležitostiach

# BYŤ SAMI SEBA POTOM, #

Štítky: krátke crowne nohavice, comoflag nohavice mužov, spustený muž šortky, kondičný beh šortky mužov, brethable nohavice mužov, veľké vojenské šortky, muži shorty šortky, kravatu šortky mužov, chlapci jogging nohavice, fit šortky lesklý.


( 1 Hodnotenie )

Počet