2 V 1 pánske Šortky Beh MensSports Šortky Muž poschodové Rýchle Sušenie Športové Mužov Šortky Jogging Telocvični Šortky Mužov

€3.22


Popis:

Super mäkký, ľahký, priedušný materiál knôty pot a rýchlo schne. Je to ľahko sa čistí a udržuje svoj tvar, aj keď je to čistiť mnohokrát. Elastická, prekvapivo, môže sa vrátiť do svojho pôvodného tvaru.

Výkon a výcvik dizajn: inovované výrobného procesu je prijatý na šortky, ktorá spĺňa verejného estetické cítenie. Veľmi vhodné pre nohu pohyb, voľný strih; nastaviteľný opasok s drawcord, pohodlnejšie. Dĺžka nohavíc je ideálny pre cross tréning.

Vlastnosti produktu: postavený v šortky, ktoré môže komprimovať a podporu stehenné svaly, zlepšiť výkon, poskytnúť voľnejšie nosenie, väčšia pružnosť, vnútorné obloženie z mobilného telefónu vrecku, je možné opraviť mobilný telefón v mieste, nebojte sa o to hádka počas cvičenia a vzdelávanie, a nie sa starať o poškodenie pripojenie Bluetooth s zátkové chrániče sluchu.

Vhodné scény: fitness, beh, športové, fitness, školenia, behanie, basketbal, rybolov, boxu a vonkajší život.

Špecifikácie:

Textílie meno: mlieko hodváb

Látkové zloženie: polyester vlákna (polyester)

Látkové zloženie: 90 (%)

S alebo bez žlčníka: s žlčníka

Podšívka zloženie: polyester vlákna (polyester)

Podšívka obsah: 90 (%)

Možné varianty: bežecké športy, fitness a body, športové trendy, cyklistika športy, turistiku a kempovanie

Veľkosti: m, l, XL, XXL, XXXL

Package Zahrnuté:

1*Fitness nohavice

Štítky: žena beží, komprimovať krátke, zrastov telocvični šortky, spustený muž šortky, brethable nohavice mužov, bežecká overale, muži shorty šortky, telocvičňa muž, kravatu šortky mužov, krátke šport.


( 0 Hodnotenie )

Počet