Mikrovláknovú Puzdro pre Krúžok Modré Náušnice Šperky Balenie Malé Elegantné Svadobné, Vianočné Darčeky, Darček Velvet Obálka Taška

€9.49


Vysoko Kvalitného Mikrovlákna, Šperky Obaly na Krúžok Náušnice, Náhrdelník, Vianočné, Svadobné Darčeky, Darček Puzdro na Malé Elegantné Velvet Obálky Tašky

Popis

♥Materiál

textílie, mikrovláknovú

Vysoko kvalitných Mikrovlákna obálka taška. Pre textílie podrobnosti, Prosím, zväčšenie na obrázok, ak chcete zobraziť ďalšie podrobnosti.

♥veľkosť

6.5x6.5 cm /8*8 cm

môžeme vlastné akejkoľvek veľkosti.

odkaz cena len, vrátane tašky bez vášho loga na nich. ak potrebujete tlač, personalizované vlastné logo, prosím, pripojte sa k nám zadarmo.

O tlač loga

♥logo vytlačené

Debossing a hodváb sieťotlač na výber, tašky možné prispôsobiť svoje vlastné logo, značku, názov a text. Prosím, pripojte sa k nám na www.tantra-egypt.sk, alebo poslať svoje požiadavky na e-mailovú adresu: [email protected]

♥O Ling je obchod

Zaviazali sme sa na obale látky umenie, poskytuje vysoko kvalitnú tlač zručnosti, jemné ručné šitie, a aby vaše produkty viac perfektné a úžasné.

♥ Vrátiť & Vrátenie peňazí:

> naše výrobky sú jedinečné pre každého, takže nemôžeme akceptovať vráti. Ale prosím, kontaktujte ma, ak máte problémy s vašej objednávky.

Štítky: sheer organza tašky, vlastné puzdro, llastic šperky, tašky, muži prospech tašky, zábava jewlery balenie, matný zamatový kabelka, moai, boutique šperky balenie, hesian šperky puzdro, physic.


( 0 Hodnotenie )

Počet