Akryl sponky do vlasov stojan displej vlasy príslušenstvo držiak tiara organizátor vlasy kolíky podporu vlasy, šperky klip prezentovať stúpacie

€3.83


Prispôsobené produkty a vytlačiť logo obrázok

Tak dlho, ako si poradie 1 kus našich produktov ,môžete prispôsobiť svoj štýl a veľkosť , môžete vytlačiť logo a obraz tiež . Prosím vás, poraďte nám, po prvé , ak potrebujete prispôsobiť a tlač loga , dáme vám citát ako požiadavka a objemu objednávky .Potom môžete platiť pre vaše logo náklady na tlač alebo iné addtive náklady .

Zobraziť Produkt

Thishair klipy držiteľ displayis najnovšie vlasy príslušenstvo stojan . To je veľmi praktické vlasy kolíky organizátor. To môže byť používané ako vlasy držiak na šperky, sponky do vlasov vitríny , stojan, príslušenstvo,vlasy klip displej tiež .

Nákupný Sprievodca

Veľkoobchod a drop shipping sú obe privítali? Pre veľkoobchodných zákazníkov,sme si vám ponúknuť veľkoobchodné ceny a expresná doprava zadarmo (E. g DHL,EMS,Fedex...), ktoré dodacia lehota je približne 3-7 dní (Okrem v odľahlých oblastiach). Pre drop shipping zákazníka,budeme odosielať tovar zákazníkom priamo a nebude sa dať všetky naše informácie v balení. Ako môžem sledovať stav mojej zásielky? Môžete sledovať vašu zásielku na tejto stránke váš sledovacie číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť)

sponky do vlasov držiak displeja , vlasy clip na displeji , vlasy príslušenstvo stojan , tiara podporu , sušič na kolíky organizátor , vlasy, šperky držiak na sponky do vlasov predviesť ,akryl príslušenstvo držiak na Stojan príslušenstvo , Stojan príslušenstvo , Príslušenstvo displej , akryl stúpacie

Štítky: spliter 6 pin, displej výťah akryl, acryl stojan, acryl displej, náhrdelník akryl vitrínky, rohu stojí dreva, 6 akryl rack, šperky stúpacie, vlasy príslušenstvo organdy, zobrazenie prezentácie.


( 4 Hodnotenie )

Počet